| laura_3214 a întrebat:

Salut`! As vrea sa va spun un pic din povestea mea, povestea unei iubiri imposibile, poate si bolnava din care nu stiu cum as putea evada. El este mai mare cu 6 ani, eu fiind mai mica sunt si mai copilaroasa, el serios, eu posesiva, iubind rutina, pe el il plictiseste.Amandoi fiind la fel de incapatanti dar toate acestea tot nu opreste iubirea asta bolnava care pe zi ce trece infloreste tot mai mult.Atunci cand imi propun sa-l uit ma cauta.Atunci cand ocolesc drumul pe care ne intalneam sperand ca daca il voi evita il voi uita dau de el. Si apoi a doua zi il vad cu alta fata vorbind si distrandu-se iar apoi dispare numai auzi de el vreo cateva zile dupa care se intoarce iar sunandu-ma, dandu-mi mii de mesaje spunandu-mi cat de draga ii sunt si multe altele.Acum va intreb pe voi cum as putea sa-l uit? Multumesc mult pentru sfaturi, rasp!

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Spune-i ca ai ramas insarcinata cu el, si atunci isi ia picioarele la spinare. laughing
Nu stiu zau, tu cati ani ai? Nu-i prea mare pentru tine? Si dupa felul lui, el ii cel iresponsabil si copilaros. Ceea ce nu ar fi rau daca macar ti-ar fi fidel. thinking
Mai lasa-l sa se coaca, tu zii cand te cauta ca esti ocupata, cand te intalnesti pe drum ii spui ca trebuie sa te intalnesti cu nu's cine si esti grabita, ceva, cu alte cuvinte, cu care sa-i tai macaroana. Nu-l mai lasa nici sa te sarute sau sa te stranga in brate.

| mihaibrasov a răspuns:

Nu poti sa il uiti. Eventual timpul o sa iti mai amelioreze starea daca inchei cu el, dar de uitat niciodata. Iti garantez. Cine-ti spune ca timpul o sa le rezolve pe toate minte.

| psihox a răspuns:

Daca converseaza cu alte fete, ar putea sa insemne ca vrea sau ar vrea sa te cunoasca mai bine, mai repede, poate n-are rabdare sa mergeti in stilul tau, fiind si mica la ani. cere parerea altor fete sa afle cum esti tu la acea varsta.

| DanielJackson a răspuns:

Pai daca vorbeste cu alte fete nu inseamna ca filtreazalaughing stiu, se zice flirt.eu sunt baiat si cand vorbesc cu o fata nu inseamna ca gata o plac si apoi cu alta o plac si pe aia, fetelor va face-ti prea multe idei din astea crude, nu e chiar asa. asa, deci nu cred ca trebuie sa-l uiti. daca tot va iubiti, de ce sa va uitati?! si nu pare o iubire imposibila, deloc. bafta.

| ralukutzza a răspuns:

Hmm.cam greu sa sti.cam foarte greu da ai putea sa iti faciun nou iubit care iti place foarte mult intalneste persoane noii fa ca viata ta sa se schimbe potin.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a-ti oferi un sfat util si realist, ar trebui sa cunoastem mai multe detalii, asa ca incearca sa iei singura o decizie sau sa-i ceri parerea unei persoane care le cunoaste.
In situatia ta, primul lucru care l-as face ar fi sa-i propun o discutie deschisa, fara sa evitam sau sa ne mintim. L-as intreba daca mai tine la mine, isi doreste intr-adevar o relatie cu mine, sau ma contacteaza pentru a face geloase fetele de varsta lui? Apoi, am vorbi despre diferenta de varsta care este intre noi(cum il deranjeaza, ce posibile necazuri ar putea exista). In fine, ar fi multe lucruri peste care nu as putea trece intr-o astfel de situatie, dar cu siguranta le-as pune cap la cap pe toate si, daca intr-adevar as tine la el, poate as mai lasa de la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede clar ca daca avea o prietena l-a parasit si are neaparat nevoie de una.
Incearca-l nu-ti fie teama!

| Madalina_2969 a răspuns:

In primul rand daca flirteaza cu alte fete inseamna ca nu te place... dupa aceea sa nu crezi in ce spune si daca il vezi incearca sa fi indiferenta, daca il placi foarte mult saruta-l si vezi reactia lui dupa care daca te respinge sa nu te prind ca miorlai prin camere mergi si distreaza-te si iti gasesti altu. BAFTA!