| Dianna_4716 a întrebat:

As vrea si eu un sfat. Imi place de un baiat de 1 luna si desi umblam in aceeasi gasca nu am facut inca cunostiinta personal. El este un tip mai fitos si nu stiu cum as putea sa ii arat ca il plac dar sa nu fiu penibila. Ma ajutati pls?sad:*:*

2 răspunsuri:
| dana_7769 a răspuns:

Buna! Eu cred ca ar trebui sa le ceri amicilor tai din gasca sa iti faca cunostinta cu el.El fiind un tip mai fitos nu cred ca ar trebui sa te injosesti tu in fata lui adica sa nu fi tu cea care ii cere nr de tel,id-ul de mess,toate aceste lucruri ar trebui sa le faca un baiat in mod normal nu o fata si cel mai bine ar fi ca tu sa ii atragi atentia cu un look interesant, cu popularitatea pe care o ai in gasca, cu o tinuta la moda...etc Dupa toate aceste lucruri poate el iti va arata ca te place si asa nu vei fi penibila...mult succeshappy

| monello a răspuns:

Pai te sfatuiesc sa prinzi un moment in care sunteti singuri si atunci sa mergi sa faci cunostinta cu el, sa.i ceri id.ul de mess eventual nr de telefon, apoi sa vorbiti din ce in ce mai des iar dupa o saptamana sa ii spui ca il placi. sa nu fii timida, profita clipa la maxim! sa nu te simti prost daca te respinge sau chestii de astea "viata merge mai departe" SUCCES!