Prietena ta este un copil si se comporta ca un copil. Trebuie sa te astepti la astfel de izbucniri din partea unei fetite care incearca sa se comporte ca un adult, este evident ca nu va face fata mereu si trebuie sa se descarce cumva. E anormal ca la 15 ani sa aiba o relatie de femeie in toata firea, ar trebui sa fie, cel mult, la primii fiori de genul: imi place un baiat, dar nu am curajul sa-i spun, ma place un baiat, dar imi trimite doar biletele anonime. Ea a sarit peste pasii astia, a sacrificat frumusetea sfarsitului copilariei si inceputului adolescentei pentru o relatie serioasa, de adult si sufera acum. Nici nu poate fi adult, fiindca nu are maturitatea necesara (si de aceea o invidiaza pe verisoara ei mai mare), nici nu mai poate fi copil fiindca a renuntat la copilarie si nu mai exista cale de intoarcere.
ca sa o impaci, va trebui sa suporti toate aceste istericale fara sa ripostezi, sa o tratezi ca pe copilul rasfatat si imatur care este. Sufera foarte mult fiindca este in aceasta situatie anormala pentru varsta ei si trebuie sa-si descarce undeva frustrarea si suferinta
Dai frate papuci, cautati o femeie, la 15 ani nu e matura, nu ai cum vorbi cu ea, cautati una mai mare, una deseama cu tine sau mai mare, de la care poti invata ceva sau cel putin sa fiti la aceias lungime de unda.Eu inteleg ca te-ai atasat mult de ea,e ok insa tu trebuie sa ii pui in vedere,daca tine macar putin la tine,trebuie sa se maturizeze ca sa fie cu tine. Adica mi se pare patetic ca tu barbat sa te cobori la nivelu ei de copil, adu-o pe ea la nivelul tau, ii va prinde bine mai tarziu. Nu trebuie sa te prosteasca ea sa te aduca la nivelu ei. Gandeste ca esti mai mare ca ea, nu va gasi pe altu sa stea cu ea, ea find mai mica.In plus,nu vrea,lasa-o punete cu alta de mana fa-o geloasa, si crede-ma vine la tine in genunchi. Daca nu vine, inseamna ca ori face pe fitoasa, ori e orgolioasa, si cu orgoliu pierzi multe
Ai greşit.
Faptul că ea s-a supărat atunci când ai întrebat-o dacă veţi mai fi împreună şi peste 10 ani nu înseamnă că nu se implică la fel de mult în relaţie, ci pentru că vorbeşti de un timp foarte lung, o sperii; o sperii în sensul că are de-abia 15 ani, e la vârsta adolescenţei, intră la liceu, urmează o nouă etapă din viaţa ei. 10 ani înseamnă şi terminarea liceului, şi terminarea facultăţii şi probabil şi o cerere în căsătorie din partea ta, şi poate nu asta este ceea ce îşi doreşte.
E ok să comunicaţi şi să afli ce intenţii are, dar nu în modul în care ai făcut-o tu.
Dacă ei i se pare ok să aveţi o relaţie serioasă, de lungă durată, 2 sau 3 ani e foarte ok, dacă nu, la fel de ok; nu trebuie să te superi şi să crezi că nu ţine la tine, ci să realizezi că nu-i poţi impune cuiva cât să stea într-o relaţie, nu-i poţi fura timpul, nu-i poţi schimba perspectivele de viitor, doar pentru că ţii mai mult la ea.
Invit-o la o cafea şi încercaţi să aveţi o discuţie pe tema asta.
Discutaţi cu calm.
Baftă!
Cere-i scuze si spune-i ca a fost o greeala tot ce i-ai zis si ca nu ai gandit ce ai zis, spune-i chestii dulci gen:
Cu cine mai privesc eu luna?
Care-i somnoroase ii mai zic "Neata"?
Cu care pitica ma mai plimb eu?
Spune-i ca o iubesti si ca nu poti renunta la ea + o mica atentie(cadou: o cutie de bomboane, un ursulet, flori, un parfum sau ceva...) Sper ca te-am ajutat si succes!
Fa tot ce poti ca sa nu o pierzi! Cu asemenea sentimente nu te mai intalnesti des in viata!