| aADI a întrebat:

Salut, ați pățit să vă îndrăgostiți rapid gen într o lună și după un timp să nu mai simțiți sau să nu mai doriți o relație cu persoana respectivă?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| anonim3248 a răspuns:

Este foarte mult 1 lună.

| Hyperion7 a răspuns:

Da,iar fenomenul asta se aplică și la obiecte,vreme și așa mai departe.
Adică de îndată ce ești satisfăcut,nu mai simți nevoia respectiva.
Sa luam exemplu o mașină.Ti-o dorești de mori,iar când o ai,te plictisești și vrei altceva.
Asta e latura umana,mereu se plictisește și caută mai mult și mai mult.
Însă când vine vorba de fete,probabil că nu e așa interesanta cu parea la început, mă gândesc. Daca da, posibil sa fi fost din cauză că dragostea a fost oarbă și de-aia.
No, concluzia nu știu care ar fi, trage-o tu din ce am scris
Cheers!thumbs up

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, aia nu mai este indragosteala, ca vorbesti si gandesti cu "erectia" din pantaloni, care-ti spune ce-si doreste, iar intr-o luna se potoleste laughing

| Frank51 a răspuns:

Aia nu e iubire. E atracție, simpatie, nevoia de a fi cu cineva. Dacă te îndrăgostești și iubești pe cineva nu mai poți sta fără acea persoană.

| huego1254 a răspuns:

Mda ori te ai drogat sau cineva ti a pus drog in pahar, ori ai baut, ori schizofrenie gradul 7. Mi s-a intamplat si mie cu o colega in clasa a 2a, dar eu ramasesem deja repetent de 10 ori. I-am vazut spatele ca avea o rochie cu spatele gol si m-a excitat. Am zis wow dar am zis ca e cam mare pentru mine asa ca astept cele care intra la pregatitoare la anul? Succes!

| Simpatic a răspuns:

S-ar putea ca "nesimtitul" iubirii in felul acesta sa te faca sa iti para rau in viitorul apropiat https://www.tpu.ro/......recent-am/
Nu de alta dar ai in fata ta acolo o fata misto si ii dai cu piciorul, cand o sa vezi ce fel sunt alte fete ce centura a devenit acest sat fara caini, o sa regreti;)

| andreiscripcaru a răspuns:

Da

| Yuoia a răspuns:

Aia nu e dragoste. E doar atractie carnala.

| CleanHeart a răspuns:

La mine funcționează altfel, eu nu cred in îndrăgostire ce vine într-o lună și în chimie ce o ai in primele 2 minute și dacă nu e aia, sănătate dar e trecătoare de multe ori

| Nefertiti369 a răspuns:

Da,cred că mi s-a întâmplat și mie.De fapt, e ceva perfect normal.Ai grija totuși, daca ți se întâmplă de multe ori, se poate sa ai o anumită inconstanta in sentimente și emoții, iar asta ar putea cauza provocări în viitoarele tale relații.

| PrinceCharming a răspuns:

Da. Am gasit una grozava si credeam ca ma voi casatori cu ea.
Conditia era sa fie virgina.
M-a asigurat ca e si dupa 1 luna de amanari am ajuns in pat. Cand sa o bag chiar nu intra. Cam dupa un minut a intrat deodata pana la radacina. Nu era virgina dar se tinuse contractata cum te tii cand iti vine sa faci felul 2 si nu vrei. Daca nu era asa,, galeata'' poate curgea si un pic de sange si reuse a sa ma pacaleasca.