| Necunoscutu92 a întrebat:

Salut azi am iesit de la scoala si o tipa de vreo 50-65ani si a vrut sa sa ma scuipe si sa ma loveasca tot aceas tipa am fost cu un alt prieteni si a zis ca eu si prietenul ala vrem sa i guram telefonul vreau s-a i fur telefonul daca o mai intalnesc ce pot face
Edit:daca vedet greseli de scriere nu le bagat in seama nu mai stau sa le corectez ca sunt nervos si ce as putea face daca mai face asa

Răspuns Câştigător
| Voicu_Rus_1948 a răspuns:

Daca poti inregistreaza video tot, apoi telefon la 112. Poti suna la ei si daca nu inregistrezi...
Cred ca e bine sa vorbesti despre asta si cu dirigintele si cu parintii tai.
Din cate stiu, in preajma scolii ar cam trebui sa existe o oarecare supraveghere a politiei.

| T0T a răspuns (pentru Voicu_Rus_1948):

112 e cam pentru urgențe. Nu știu ce să spun dacă ar fi o urgență că o babă i-a dat o bucată peste ceafă. Cel mai bine ar fi să se ducă la poliție sau să sune strict la poliție.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tragei o basina in fata laughing

| Necunoscutu92 explică (pentru mgtow):

Poate ma enerveaza i dau un besipumnhappy

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Imi cam pare un scenariu asta...
In fine, asa pare.
Scoti frumos telefonul si filmezi, scurt si la obiect.

| Necunoscutu92 explică (pentru ROB3RT89):

Ok si tipa aia are probleme si cu trecatori

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Suna la urgenta (112) numai daca-i grav. Altfel de alegi cu o amenda de toata frumusetea si parintilor tai nu le va conveni. Cat despre acea femeie eu nu cred ca o apuca din senin. Daca ai provocat-o ai primit ce meriti. Daca totusi este din senin spune ce ai patit parintilor si conducerii scolii.

| Necunoscutu92 explică (pentru Salontanul):

E um pic dusa, pentru ca si alt prieteni au zis ca a patit aproapea fel Se se mai ia de lume pe strada si oameni nu i-au facut nimic
Scuze greselile am vazut ca am dar nu stau sa le corectez ca ma duc la teme
O zi faina sa ai

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Salontanul):

Da, aveti dreptate in ce priveste 112 dar si in rest.

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru Necunoscutu92):

Cred si eu ca e posibil sa aiba probleme de sanatate mintala, femeia in discutie. Aici ar trebui sa intervina scoala si eventual parintii pentru ca sa nu mai fie lasata in zona sau in preajma elevilor...Scoala si parintii pot lua mai firesc legatura cu politia. Nu trebuie amenda, e destul putina pricepere din partea celui care intervine, pentru a o lamuri.

| iAMVi a răspuns:

Sa te duci la politie, probabil o alta nebuna in peisaj...