Adica tot el face pe suparaciosul. Dar nu trebuia sa te superi si tu la ce ti-a zis el?
Daca afla taica-tu spune-i si tu ce ti-a zis el.
Încă mai considerați jignire când sunteți făcuți gay? Dar stai că România e în secolul trecut, am uitat, drept dovadă și referendumul care ne cam face de râs în toată lumea.
Nu mi s-a întâmplat dar nici nu mi-ar păsa dacă s-ar întâmpla. Probabil tu ești copil și nu ai autoritate prea mare, în cazul ăsta nu prea ai ce face. Însă când vei mai crește vei avea mai multă autoritate și posibilitatea să îți susții opiniile sau argumente care să îți justifice acțiunile. Nu știu câți ani ai, dar probabil nu ai de ales decât să îți ceri scuze și să înduri.
O simplă glumă. Sun-o pe mătuşa ta şi explică-i frumos că a fost o simplă glumă şi că pe viitor nu vei mai repeta, îi spui că nu ai vrut să-l superi pe vărul tău.
Un sfat, nu zi chestia ce a zis-o vărul tău să-l bagi şi pe el în "belele"
Te descurci de aici.
Singura solutie e sa cresti mare si sa iti dai o palma ca ai pus asemenea intrebare!
Doar una...
Da, deoarece prin teoria relativității restranse, doar una e de ajuns, daca mai era inca o persoana implicata merita doua!
Spune-i matusii tale ca a fost o gluma si ca nu ai spus chestia aia cu intentie. Poate te iarta.