| raul230 a întrebat:

Salut, bai am făcut o boacănă deci vorbeam cu varul meu și el tot zicea ca sug *** la bătrâni și eu eram cu vara-mea atunci si i-am zis ca ii gay la vara-mea si el s-a supărat. După m-a sunat mătușa mea pe wapp si mi-a zis ca noi nu suntem gay/homosexuali. Deci am dat-o in bara, ce pot face sa nu zică lui taica-meu?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica tot el face pe suparaciosul. Dar nu trebuia sa te superi si tu la ce ti-a zis el?
Daca afla taica-tu spune-i si tu ce ti-a zis el.

| T0T a răspuns:

Încă mai considerați jignire când sunteți făcuți gay? Dar stai că România e în secolul trecut, am uitat, drept dovadă și referendumul care ne cam face de râs în toată lumea.

| raul230 explică (pentru T0T):

E cam diferit man de ce am zis eu. nu cred ca ai fost in situația mea sa-te vadă Mătușa ta ca ai scris "gay".

| T0T a răspuns (pentru raul230):

Nu mi s-a întâmplat dar nici nu mi-ar păsa dacă s-ar întâmpla. Probabil tu ești copil și nu ai autoritate prea mare, în cazul ăsta nu prea ai ce face. Însă când vei mai crește vei avea mai multă autoritate și posibilitatea să îți susții opiniile sau argumente care să îți justifice acțiunile. Nu știu câți ani ai, dar probabil nu ai de ales decât să îți ceri scuze și să înduri.

| raul230 explică (pentru T0T):

Tu n-ai face la fel?

| T0T a răspuns (pentru raul230):

Eu pot să îmi susțin opinia, iar dacă știu că nu am făcut nimic greșit nu cedez, decât dacă sunt constrâns. Să nu mai zic că mătușa mea nu are și nu a avut niciodată prea multă autoritate în familia mea. Acum depinde de fiecare circumstanță în parte.

| Yurisa a răspuns:

Vezi ca la setari acolo ai "sterge contul" da click pe ala, pentru inceput

| raul230 explică (pentru Yurisa):

Și-a dat deja seama.

| Yurisa a răspuns (pentru raul230):

A ok, am inteles, multumesc pentru raspuns :*

| Alexuţ02 a răspuns:

O simplă glumă. Sun-o pe mătuşa ta şi explică-i frumos că a fost o simplă glumă şi că pe viitor nu vei mai repeta, îi spui că nu ai vrut să-l superi pe vărul tău.

Un sfat, nu zi chestia ce a zis-o vărul tău să-l bagi şi pe el în "belele"

Te descurci de aici.

| raul230 explică (pentru Alexuţ02):

Pot sa ii zic in mesaj?

| Alexuţ02 a răspuns (pentru raul230):

Da, de ce nu? merge şi aşa, probabil te aud părinţii că vorbeşti şi nu doreşti asta.

Spune-i şi că nu vrei să vorbească cu tatăl tău, pentru că o să te certe şi tu chiar nu ai făcut nimic, doar o simplă glumă pe care nu o vei mai repeta.

| Tpufan123 a răspuns:

Singura solutie e sa cresti mare si sa iti dai o palma ca ai pus asemenea intrebare!

| Florea_Mihai_1984 a răspuns (pentru Tpufan123):

Doar una...

| Tpufan123 a răspuns (pentru Florea_Mihai_1984):

Da, deoarece prin teoria relativității restranse, doar una e de ajuns, daca mai era inca o persoana implicata merita doua!

| annempp a răspuns:

Spune-i matusii tale ca a fost o gluma si ca nu ai spus chestia aia cu intentie. Poate te iarta.