Nu stiu cum sint parintii tai dar ai mei nu discutau cu noi decit despre invatatura.Du-te ma si practica ce sport vrei si care-ti place ce tot atita tura vura? Poate ei vor sa cinti si ca popa.
Eu te sfatuiesc sa joci fotbal incontinuare. Chiar daca nu te pricepi acum, vei invata pe viitor! Niki eu nu stiam, si sunt fata , sau dau cu piciorul in minge, apoi am invatat si acum chiar ii fac pe unii baieti la fotbal Continua sa joci si tenis, dar fa si ce-ti place tie fara sa bagi de seama ca tatal tau nu te lasa, pana la urma faci ce-ti place tie! Deci nu te da batut! Poti sa joci si tu cu baietii fotbal, chiar daca nu te pricepi bine, iar ei te critica, vei invata pe viitor! Bafta!
Demonstreaza-i ca esti bun, ia-l la un joc cu baieti de varsta ta, si vezi ce zice si daca tot vrea sa renunti joaca fotbal fara sa stie el doar de placere! Sper ca a ajutat!
Spune-i ca: "Daca o sa fiu groaznic la antrenament, promit ca nu ma mai duc !".
Nu stiu cand ai o pauza de la tenis ceva... sa vina cu tine si sa vada cum joci...sau sa faci cateva antrenamente si sa vina si el. Si arpopo spune`i ca din fotbal se castiga mai bine chiar daca o sa fii rezerva
Sa-i spui sa vina odata cu tine dar el sa nu joaca sa mergeti cu niste amici (baieti de varsta ta) si sa vada cum joci
Stiu sa dau in minge, el nici macar nu m-a vazut si spune asta. El a fost la universitatea Craiova la 12 ani si ii facea pe aia de liceu si el acum nu are slujba... a avut mai multe, chiar mi-a zis sa nu fac greseala sa ma "pun" pe fotbal pentru ca nu voi ajunge eu fotbalist, sa nu fac ca el si sa ma tin de scoala. Apoi mi-a zis ca daca ma duce la antrenamente si iau un 9 la scoala el ma ia la intrebari deja si zice ca "stricam prietenia" si e destul de rau. Iar eu port de la 3 ani ochelari si nu ma da la antrenamente si din aceasta cauza (un motiv in plus). Cateodata simt ca sunt cel mai ghinionist copil, toate m-i se intampla mie si la scoala daca iau o nota maai mica ma cert cu familia si am niste colegi care ma distrag in ore ma fac sa rad si profesoarele ma spun dirigintei, iar copiii aia se iau de mine si daca ii bat ma zic la diriginta si tot vina mea e ca cica de ce nu am venit la ea, care ea este la scoala de langa noi ( e lipita ca sa zic asa, sabin dragoi si pedagogic ) iar noi suntem la sabin dragoi ea la pedagogic la nu stiu ce etaj la 2 parca si cateodata e ocupata. Deci referitor la fotbal, nu cred ca am ce sa fac doar sa ies cu maicamea afara fara taicamiu, dar daca fac asta se duce si el prin oras si poate vine pe acolo si ma vede si dupa aia ma critica, ca aia toti joaca de ani fotbal, iar eu am facut o pauza de 1 an sau chiar 2... E cam complicat
Mergi la fotbal, dai multe goluri si ii demonstrezi tatalui tau ca poti si ai talent, dar intai sa fii si tu convins ca poti
Pai trebuie sa ai o discutie serioasa. Spune-i ca o sa inveti repede si o sa se convinga si el daca iti da voie sa practici fotbal cam 1-2 ani si o sa vada ca evoluezi in bine. Sper ca te-am ajutat! Fundaa