anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut baieti. Stiti vreun site de dating in afara de Badoo, Tinder sau Bumble la care sa mai ai ceva interacțiune nu doar boti sau plata exorbitanta pentru niste fleacuri?

Răspuns Câştigător
| samiZiciPompier a răspuns:

Mai e Boo, dar seamana cu celelalte. Daca studiezi aplicatia si iti dai seama de algoritm eu zic ca o sa ai cateva matchuri totusi.

| BaiatulElita a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Sa te ierte Dumnezeu caci nu stii ce faci..Cum sa recomanzi asemenea aplicatii?

| samiZiciPompier a răspuns (pentru BaiatulElita):

Ce ai ma? Poate omul isi cauta iubirea adevarata.
Chiar asa sa imi dai nefolositor... sad

| BaiatulElita a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Roagă-te la Dumnezeu, păcătosule!

13 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Site-ul Boo

| 1onur a răspuns:

Nu știu nu am avut de aface cu așa mizeri și nici nu va fi cazul în viața mea de așa ceva mai bine singur veșnic decât se intru in așa mizeri de aplicații cu tot felul de...

| samiZiciPompier a răspuns (pentru 1onur):

Tu nu erai Maica Domnului? Acum ai nume de turc?

| 1onur a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Mi-am dat seama de la un înțelept mai mare ca mine ca este păcat să-ți pui numele maici Domnului nu mi-am dat seama că fac păcat eu mă rog la Maica Domnului cu toată inima și tot sufletul meu când merg la biserică nu vrea să-i greș lui Dumnezeu și nici lui Maica Domnului so tratez cu nesimțire am făcut o greșeală însemnă că mi-am pus numele Maica Domnului dad datorită lui am înțeles că este o greșeală mare așa că mi-am pus numele meu Adevărat

Am fost turc eu mam botezat creștin ortodox la biserică eu cred in Dumnezeu niciodată n-am crezut în alte religii și alți alte profeți decât în Domnul Isus Hristos din Nazaret fiul al lui Dumnezeu și Maica Domnului ei dacă n-ar fi în viața mea in sufletul meu in inima mea eu a-și fi un nimic pe lumea asta datorită lor eu sânt si azi in viață

| BaiatulElita a răspuns (pentru 1onur):

Mare dreptate! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

| 1onur a răspuns (pentru BaiatulElita):

Mulțumesc frumos.

| samiZiciPompier a răspuns (pentru 1onur):

Pai bravo. Acuma ca crezi cum trebuie, esti aproape mantuit. Sa crezi in continuare deci.

| 1onur a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Sunt și voi fi pe pământul ăsta un păcătos până la ziuă judecați eu nu-mi număr faptele pe lumea asta de asta Dumnezeu are grija și Maica Domnului ei vor decide Absolut totul după sufletul și inima mea eu lor le-a dăruit și inima și sufletul meu și voi rămâne un păcătos până la ziuă când ei vor decide pentru mine că timpul meu este de ajuns pe lumea asta daca ei vor îngădui să trăiesc sa respir pe lumea asta atunci atâta voi rămâne și eu cât dorește ei pentru mine sincer nu mi-a părea rău niciodată dacă s-ar grăbi nași vrea sa las în urma mea prea mult păcate și mile plătesc păcatele pe care le am acumAmin

| sweetys a răspuns:

Facebook dating

| BaiatulElita a răspuns:

Dumnezeu sa te fereasca de toate mizeriile lumii! Mai mergi pe la biserica si lasa femeile ce preacurvesc. Roaga-te inainte de culcare si Dumnezeu iti va da in cale o fata cuminte si harnica. Inainte cu Dumnezeu si multa sanatate!