Daca e o fata serioasă va refuza sa mearga la hotel. Dacă vrei o relație serioasa ti-o sabotezi din prima incercand sa faci sex inainte de casatorie. Daca nu esti la, varsta, responsabilitatea la care sa începi o relație care sa aiba ca finalitate apripiata casatorie, ii incurci oricum viata degeaba. Daca ai intenția de a se casatori, mai bine Inteeab-o daca ar vrea sa incepeti o relație in vederea căsătoriei si nu sari cu propuneri de mers la hotel.
Depinde cat de apropiate sunt discutiile. Apoi depinde unde-i intalnirea: Mergi tu la Brasov sau vine ea la Sibiu. De asemenea daca vreti sa va intalniti si a doua zi.
Si eu zic ca u e bine sa ii propui la prima intalnire sa mergeti la un hotel. Asta daca in discutiile voastre nu ati ajuns la concluzia ca o puteti face.
Cat despre mersul in parc, propus de 1onur, este o prostie: pe frigul acesta? Doar o minte bolnava poate gandi asa ceva.
O intalnire intr-un restaurant, un bar unde se poate servi si masa. Daca ramai in Brasov pentru a doua zi, poti sa o intrebi daca vrea sa-ti tina de urat.
Daca discutiile sunt avansate poti sa o intrebi daca sa rezervi o camera la hotel.
Dar totul depinde de modul in care discutati.
Discuțiile nu sunt foarte avansate gen am întrebato din prima zi sa ne cunoaștem mai bine și mi-a spus că da ea a avut un accident de mașină îmi spune în fiecare zi cum se simte mai arătat chiar și radiografia am vb și pe apel nu i-am cerut numărul de telefon mă gândeam să îl cer înainte de intalnire sau crezi c-ar fi un moment bun sa. Îl cer acum
Sunt de acord cu ceilalti care ti-au spus: cred ca este prea devreme sa o duci la hotel. Orice femeie, car ar primi o asemenea propunere, ar deduce ca vrei doar sex cu ea.
Prima intalnire trebuie sa fie doar pentru o prima cunoastere.
Păi și cum să duci o fată la hotel? Tu spui ca vrei relație Serioasă? Și duci o fată la hotel?
Dece? nu mergi la un parc să vă plimbați este prima întâlnire așa este normal frumos civilizat așa se respectă o fată! Cu Adevărat, ieși cu ea la un suc la o un film întru Mall mâncați frumos o prăjitură vă loați o masă în oraș așa este normal la orice întâlnire cu o fată, mai ales la prima întâlnire în care ar trebuie să faci o impresia frumoasă un gest frumos ca orice bărbat serios și Adevărat. Și nu este deloc un mare efort să zici că este "împosibil" SĂ NU DUCI FATA LA HOTEL CĂ ești BOU MARE dacă faci asta!
Nu o duci la hotel să nu faci prostia asta gravă! Dacă faci asta o s-o tratezi grav de greșit și prost rău de tot.
Mihaela024 întreabă: