Eu ţi-aş sugera să-ţi faci curaj şi să vorbeşti cu ea faţă-n faţă. Poate că EA e mai timidă, şi TU la fel... Vorbeşte cu ea, spune-i ceea ce simţi şi poate-poate iese ceva , sau nu...
Poate că ea te place, dar e prea timidă sau nu a avut până acum un iubit şi nu ştie cum să "reacţioneze"... sau poate că nu te place şi încearcă să te ignore Unele fete sunt tare ciudate[deşii sunt şi eu fată ]
Baftă
Buna! Eu cred ca ar trebui sa-i lasi putin spatiu, poate ca si ei ii place de tine dar inca nu si-a dat seama asta. Sincer eu zic s-o lasi vreo saptamana in pace si dupa sa incerci sa vorbesti cu ea fata in fata, daca chiar o placi cu adevarat trebuie sa lasi timiditatea. Si ti-a dat block pentru ca, presupun ca n-ai uimit-o ca i-ai dat niste comentarii la poze, nu toate fetele sunt la fel. Si cum spuneam incearca sa vorbesti cu ea fata in fata doar n-o sa te omoare acum, spune-i pur si simplu ca-ti place de ea, cu toate ca n-o cunosti prea bine. Sper sa reusesti! Bafta!
Hei amice de la baiat la baiat fa-ti curaj insista si o sa ai sorti de isbanda dar nu te purta ca un disperat gen te ti dupa ia peste tot sau mai stiu eu ce.Gaseste un lucru care va place la amandoi. Vorbeste cu cineva care o cunoaste.Ori cum Bafta multa cu fata aceia! succes
Ia lucrurile asa cum sunt... uneori atunci cand primim atentie din partea unor persoane pe care nu le cunoastem ne putem simti intimidati, sau contrariati. avand in vedere reactiile ei eu cred ca te-a remarcat...tot ce ramane de facut este sa creezi o situatie astfel incat sa va puteti cunoaste, cum spui tu face to face..bafta
Nu iţi pierde speranta insista poate ca şi ea are un sentiment reciproc cine ştie