| GLA a întrebat:

Salut, cand vine vorba de agatat fete nu sun zeu, strica daca le spun direct pe fata ca imi place si ca vreau sa ies cu respectiva? gen in seara asta am vb cu o fata pe care o stiam e la sala, am schimbat 2-3 vorbe si i-am spus ca imi place de ea si ca sa iesim, bineinteles a fost un refuz. Strica ca sunt prea direct?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu strica, au pretentii mari. Isi gasesc nasul in aia care le sado-masochizeaza. Un bici si un combinizon de latex mai lipseste altfel toti tipii seriosi blanzi ca catelusii ar avea parte de femei decente. Omul bun fie nu gaseste partenera sau daca prinde e al dracului, naspa la fata sau cine stie ce.

| sierra1 a răspuns:

"Strica ca sunt prea direct?"

clar da. Dacă nu există "chimie" in aer, las-o (baltă)

| Catrice a răspuns:

Direct? Nu.
Rapid și disperat? Da.

| GLA explică (pentru Catrice):

A deci asa pare, ideea este ca nu imi place sa pierd timpul de asta imi propun sa sa fac asa

| Catrice a răspuns (pentru GLA):

Mhm mhm și îți găsești pana la urma o fra... iubita care își da seama după o luna cum ești și tu lasă și vii și te plângi ca toate e pe interes ca de ce nu te plac ca tu ești perfect bla bla...cunosc scenariul.

| Celcestietot a răspuns:

Nu ii spui neaparat ca iti place de ea (la unele merge, la altele nu, tie iti trebuie o adresare universala), doar ii zici ca te-a atras sau ca vrei sa o cunosti mai bine si o inviti in oras ori unde doresti. Daca si printr-o secventa din asta simpla adresata se uita la tine ca speriata de bombe, las-o si cauta una normala.

| Frank51 a răspuns:

Strică foarte tare. Le place să nici nu pomenești de iubit, plăcut, relație, chestii extremiste. Cu cât mai misterios cu atât mai bine.

| Cheo0S a răspuns:

Strica daca le bagi in seama, in special cele mici sunt tampite.
Cata vreme esti indiferent cu ele se dau pe langa tine doar sa ti capteze atentia dar cand le zici haine de o cafea, iti dau refuzul.
Cel mai bine iti vezi de treaba ta la sala. O Sala ar trebui sa fie lipsita de distractii din astea. Focuseazate tu pe antrenament, lasa femeile.

| Valkyrie95 a răspuns:

Daca nu va stiti dinainte, strica. Cum spunea @DemonLord, pare disperat.E bine sa purtati mai multe conversatii ca sa treceti printr-un mic proces de cunoastere.
Daca sunteti prieteni, colegi si va cunoasteti bine deja, nu vad nici-o problema in abordarea directa.Eu personal prefer sa mi se spuna direct.
In cazul tau, fie va stiati doar din vazute la sala si gestul tau a speriat-o, fie pur si simplu nu te place inapoi.Refuzul ei nu inseamna neaparat ca ai facut tu ceva gresit.