| Vreausaatiu a întrebat:

Cândva o persoana mi-a spus ca nu pot avea bani ( o situație financiara bună, o afacere proprie) iubirea și sănătatea in același moment și ca orice as face o sa pierd una din ele. Aveam iubirea, sănătatea și am venit in Anglia sa fac bani pentru a deschide o afacere etc in România, între timp persoana pe care o iubeam și consider ca m-a iubit a dispărut ea, deci am pierdut iubirea, in momentul de fata am sănătatea, situația financiara din ce in ce mai buna dar nu mai am iubirea. Probabil o sa reușesc cu multa ambiție și multa lupta sa imi deschid propria afacere și o sa regăsesc iubirea dar pana atunci cel mai sigur îmi pierd sănătatea si asa mai departe))) deci exista cineva pe aici care le are pe toate 3? Care-i secretul?

Răspuns Câştigător
| Iote a răspuns:

O persoana cu fusta lunga, creata si foarte colorata?
Fii serios! Ele spun generalitati care se potrivesc la multi. Daca nimeresc, au gasit credulii. Daca nu, spun si ele ca popii, ca nu ai credinta. Boala, sub o forma sau alta, mai grav sau mai usor, ne afecteaza pe toti. Daca ai ajuns in Anglia, esti tanar. La varsta asta, multi (din pacate) schimba partenerii. Si chiar multi dintre cei plecati in strainatate. Personal, nu inteleg ce le schimba afectiunea. Cat despre afaceri, depinde cat muncesti. Da, le poti avea pe toate. Dar, cum se spune mai sus, nu-ti mai hrani subconstientul cu povesti sinistre.
Acum, sa inchei cu ceva vesel. Si mie mi-a spus "o persoana" asa: "Ce tine de tine (adica de deciziile mele), vei reusi. Ce nu tine de tine, nu vei reusi." Nu ti se pare ca este ceva normal? Nu mai crede toate prostiile si fa-ti viata fericita, fara excese.

| Vreausaatiu explică (pentru Iote):

Nu, nu mi-a spus o persoana care prezice viitorul sau ceva, mi-a spus asta o fosta iubita pe la 16 ani, eu am 21 si lucrez de la 16, am schimbat vreo 5 locuri de munca sa ajung la salariul de 2000 de lire, dar mna am început sa obosesc sa alerg după bani si mi-am adus aminte de ce mi-a spus respectiva persoana, cu ea am avut o relație de 2 ani, și după ea a urmat o relație de 3 ani, încerc sa fiu cât mai mult genul de persoana serioasa în relații, sa nu îmi bat joc, și sa nu fiu ca alții, dar la un moment dat obosești și la capitolul asta, am pus întrebarea sa vad cam ce părere au alte persoane despre asta și cati au reușit sa aibă bani, iubire, sănătate, intr-un cuvânt fericire.

| Iote a răspuns (pentru Vreausaatiu):

"dar mna am început sa obosesc sa alerg după bani si mi-am adus aminte..."
Nu te axa numai pe o problema, asteptand sa le ai pe toate. Trebuie sa existe un echilibru in tot. Sa fii fericit!

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa le ai pe toate. Cauta documentarul the secret iar aia care ai pierdut-o e normal asa au facut multe vin din saracie si cand gasesc unu mai cu bani uita de iubirea vietii care a scos-o din tara (RO). Eu am doar situatie financiara & masina buna in rest nu ma iluzionez in iubiri. Mai multa dezamagire aduc femeile decat stabilitate familiara.

Bula
| Bula a răspuns:

Intr-o zi trebuie sa ai 8 ore de odihna, pentru a-ti pastra sanatatea.
Pentru a castiga un salar, trebuie sa muncesti minim 8 ore, la care se adauga si transportul la- si de la locul de munca. Daca ai propria ta afacere, atunci trebuie sa "tragi" zilnic chiar si 12-14 ore.
Ceea ce ramane din cele 24 ore ale zilei poate fi dedicat iubirii partenerului/ei, familiei.

Se poate vedea, din start: trebuie sa "tragi tare" pentru bunastare materiala, DAR acesta este in detrimentul celorlalte doua: fie in detrimetrul odihnei (care iti distruge sanatatea), fie in detrimentul iubirii, familiei - ceea ce te face sa nu fii suficient timp cu cei dragi, ceea ce duce la conflicte in cuplu, familie.

Pentru a putea avea toate cele trei (bani, iubire, sanatate) ai nevoie de 36 ore pe zi sau bani suficient de multi incat altii sa lucreze in locul tau. Cu varsta si sanatatea ta va fi tot mai slaba.

Deci, orisicum ai socoti, nu poti avea pe toate laolalta.

| Adry05 a răspuns:

Daca stii sa-ti concentrezi timpul si sa-l imparti pentru toate 3, nu vad de ce sa nu le ai. Cat timp nu te stresezi prea mult cu munca si nu-ti transforma viata in ceva haotic, nu prea are de ce sa-ti afecteze sanatatea, iar pentru partener trebuie sa gasesti pe cineva care sa aiba interese asemanatoare sau macar sa te inteleaga, iar tu trebuie sa-i acorzi cat poti din timpul, atentia si afectiunea ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, exista si nu-i nici un secret in a le avea.
Depinde doar de tine si de ambitia ta!
Lasa babele si prostiile, cu ce-ti spun unii si altii, ca nu-i normal sa crezi in asa ceva.
Evident ca poti pierde o relatie la un moment dat sau o afecre, este perfect normal si ni se intampla tuturor.
Am pierdut 2 afaceri pana acum, dar uite ca de 10 ani incoace, nu am mai pierdut nimic, iar toate cele 3 capitole, sunt bune si stabile.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cândva o persoana mi-a spus ca nu pot avea banii ( o situație financiara bună, o afacere proprie) iubirea și sănătatea in același moment, și ca orice as face o sa pierd una din ele.
Această persoană avea un orizont filozofic îngust. Filozofie înseamnă înțelepciune.
Ai plecat în Anglia, ai părăsit o iubită.
Dacă era soția ta, sau o luai cu tine sau nu te părăsea.
Deci dacă ai părăsit-o nu era persoană importantă pentru viața ta, iar nu din cauza ideii acelui deștept care spunea că nu le poți avea pe cele trei împreună.
Să discutăm despre sănătate în raport cu celelalte.
Sănătatea este un ideal. Sănătatea înseamnă nu numai să nu te doară nimic, căci sunt boli care nu dor, de exemplu diabetul, până la fazele lui mai avansate. La fel se întâmplă cu multe alte boli, căci faza în care începe să te doară ceva, este o fază mai avansată a deficienței unui organ.
Menținerea sănătății se face printr-o viață echilibrată, iar echilibrul se poate menține cel mai ușor în cadrul unei familii.
Dacă te dedici exclusiv muncii, carierei, să faci doar bani, nu ai șanse să fii sănătos la nesfârșit.
Astfel ca să fii sănătos, în limite normale, rezonabile, cea mai bună strategie de viață este să împarți timpul și preocuparea în două.
Să muncești să faci bani, 8 ore pe zi.
Să cauți în 8 ore în care nu dormi, iubirea și să întemeiezi o familie.
Astfel sănătatea o vei păstra mai mult și o vei pierde mai greu.
Acesta este secretul. Și nu ține cont de ce a spus acel mare maestru care susținea că nu le poți avea pe cele trei împreună.
Le poți avea numai împreună, pe toate trei.

| Freya1 a răspuns:

Dacă iti lasi iubita acasa si mergi pentru ani de zile pe dincolo sa strângi bani familie nu iti vei face niciodata.Si chiar daca iti vei face va fi cu semn de intrebare pentru ca nimeni nu o sa stea singur sa astepte ani de zile după cineva.
Eu cred ca daca stii sa iti ti femeia langa tine, sa muncit amândoi, sa va luati concedi impreuna o sa aveti si bani, si odihna pentru a va menține sănătatea si iubire ca veti fi impreuna.
Dacă în schimb aveam in cap doar bani, afaceri, cum sa scot mai mult etc sigur nu o sa mai avem nici sănătate pentru ca o sa ne-o mâncăm cu munca si nici iubire pentru ca nu o sa avem niciodata timp de persoana iubita.

| Frank51 a răspuns:

Nu le poti avea pe toate, si ma refer strict la bogatie, iubire infinita, si sanatate toata viata. Daca te nasti sarac si vrei sa fi bogat este evident ca trebuie sa muncesti extraordinar de mult. Daca te nasti bogat, deja excludem munca si ramane timp pentru sanatate si iubire, din start persoana respectiva are mai multe sanse. Secretul este ce iti doresti tu de la viata, bogatie, sanatate, sau iubire, pentru ca nimeni nu este la fel si fiecare vrea altceva. Cei bogati ar da orice pentru iubire, iar cei saraci ar da orice pentru bogatie.

| Panamax a răspuns:

Secretul este ca inconstient ai crezut ce ti-a spus acel cineva.
Trebuie sa fii convins ca se pot avea toate 3.
Dureaza cam doi ani ca sa-si convingi subconstientul sa nu te mai saboteze.

| Vreausaatiu explică (pentru Panamax):

Nu m-a convins de asta, acum mi-am adus aminte despre asta pentru ca m-am contrazis cu acea persoană o oră?

| Vreausaatiu explică (pentru Vreausaatiu):

Da, tu nu îți aduci niciodată aminte de ceva din trecut și te gândești ca poate acea persoană a avut dreptate?

Răspuns utilizator avertizat
| Uvox a răspuns:

All in life is about balance.
Alta filosofie ieftină, chiar clișeu.
Dar...

| Dece5 a răspuns:

Persoana cu profetiile e o persoana mincinoasa. Le poti avea pe toate, indiferent ce ce iti spune cineva. Numai intamplarea a facut sa pierzi ceva din ce ai avut. Daca iti doresti sa ai toate aceste lucruri si muncesti pentru asta, le vei avea. Trebuie sa ai grija de tine, de sanatate ca sa le poti avea in final pe toate. Sanatatea e cel mai de pret lucru, se pierde usor si se castiga greu, deci trebuie sa ai in primul rand grija de sanatate. Fara sanatate nu mai ai nimic, nu dispare doar o componenta din cele 3, dispare totul.