anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!

Care credeti ca e cea mai buna metoda, sau ce as putea sa fac pentru a cunoaste lume noua in perioada asta? Ma refer sa pot cunoaste fete. De cand cu pandemia asta nu mai pot sa ma duc nici unde, toata ziua lucrez de acasa si efectiv nu am unde sa ma duc si cu cine. Cred ca deja am devenit un pic anxios. Am incercat pe tinder, dar acolo nu gasesc ceea ce caut eu. Am mai incercat si pe retele sociale dar tot fara succes desi acolo am dat de perosane mai interesante decat pe tinder. Nu vreau sa intelegeti ca doresc sa cunosc fete doar pentru sex. Pur si simplu imi doresc sa cunosc pe cineva cu care sa ma pot simtii bine ca om in primul rand... sa vorbim, sa povestim experiente, sa descopar lucruri noi prin persoana respectiva. Iar apoi, daca suntem compatibili lucrurile sa evolueze spre ceva pe termen lung.
Simt ca trece imi timpul aiurea in perioada asta si mi-e teama sa nu ma afecteze in relationarea cu femeile. Deja am 25 de ani, iar cu pandemia asta devine din ce in ce mai greu. Profesional sunt destul de ocupat, am activitati, planuri, job bun doar ca ma simt incomplet daca nu am si pe plan sentimental pe cineva langa mine.
Aveti idee unde si cum as putea da astfel de tipe, care sa vrea ceva serios?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din ce oraș ești?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Langa Bucuresti.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei, dacă ești de lângă București, ca să găsești fete, te deplasezi la București. Acolo se găsesc un milion de fete.

| Apokales a răspuns:

Cel mai mult am relationat cu fetele in colectiv, respectiv scoala si locul de munca. Mai sunt si retelele de socializare o solutie, precum Facebook, Instagram etc. Retelele de socializare sunt noile cluburi, discoteci, camine culturale. Altfel fa-ti o rutina prin a te plimba prin parc, prin mall, pe afara ca sa vezi lumea putin, sa vezi unde pica mai binewinking.

Răspuns utilizator avertizat