Sfatul meu e sa mearga la un dr.psiholog. sigur o va asculta, indruma si ii va prescrie si ceva care sa o faca mai calma! Tu inca esti mica din cate vad iar pentru ea ajutorul ar putea veni din partea unei persoane mature! Cati ani au parintii tai? E greu daca nu pot trece peste tot ce s-a intamplat cu voia sau fara voia lor!
Fiecare dintre voi aveti dreptate. Nu ai decat sa razi de ei, poate in asa fel le va veni mintea la cap!
E greu pentru tine
explica-le ca nu te priveste relatia lor, tu vrei sa vezi fericire in familie
Salut
Aici cred au influienţat mai mulţi factori, relaţiile lor cu alte persoane, ceea ce a afectat încrederea, apoi despărţirea, etc. De aceea este nevoie de timp şi eforturi pentru a se restabili relaţia. Cred că următoarele informaţii pot fi de folos:
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/cupluri-parinti/
Cele bune şi multă răbdare.
Incearca sa o intelegi pe mama ta si totusi sfatuieste-o sa mearga la un psiholog, dar spune-i asta intr-un mod frumos ca daca nu va crede ca o consideri nebuna si se va enerva si mai tare.
Parerea mea este sa o intelegi si pe mama ta si sa o ajuti cum poti tu,cu un sfat, cu o mangaiere, pentru ca nu este usor sa lucrezi in alta tara, departe de familie, de copil (copii), si sa-i dai timp sa se reintegreze in sanul familiei. Ii mai poti spune subtil ca trecutul nu trebuie sa ne faca viata un cosmar, trebuie sa ne gandin in viitor.
Bafta! :*
Effy35 întreabă: