| alexxxxxxxxxx a întrebat:

Salut! Ce înseamnă când un prieten nu mai vorbește cu tine,nu îți spune de ce, nu îți mai răspunde la niciun mesaj, dar continua să îți aprecieze postările care sunt ori doar cu tine însuți ori cu amândoi?

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"Un prieten nu mai vorbește cu tine" nu este prieten.
Un prieten ramane prieten atat la bine, cat si la greu, si discuta cu tine orice, fara suparare.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru Bula):

S-a suparat pe mine că il criticam când jucam un joc.Și el a greșit față de mine, dar i-am iertat tot.De 2 luni și ceva nu mai vorbește cu mine.Inca mai am parola de la contul lui de joc și când am intrat acum ceva timp e contul lui, a observat și nu mi-a zis nimic.

| Bula a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Sunt copilarii, nu prietenii.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru Bula):

Nu era vorba doar de joc.Noi așa ne-am cunoscut. Vorbeam mult și despre orice.Și era așa bine.Stiu că am și greșit, dar am făcut și lucruri bune pentru el.I-am cerut să vorbeasca cu mine macar 5 minute.Nu a vrut și nici nu mi-a zis de ce.

| RxTx a răspuns:

Si-a luat PlayStation!
Asta înseamnă
Am si eu un prieten foarte bun cu care mergem pe la clienți il învățăm meserie împărțeam cu el banii jumate jumate
Facem grătare împreună
Si intr-o zi si-a luat PlayStation si de atunci se duce 3 luni pe an la job-uri apoi trăiește asa la limita supraviețuirii restul anului
Si singurul lucru pe care il face este doar sa se joace pe acel joc 16 ore / zi
E acasă când ma duc la el ol găsesc acasă se joaca pe PlayStation
Si nici nu răspunde la telefoane cu lunile.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru RxTx):

Joaca alt joc acum, dar nu joacă atât de mult.Totusi l-am văzut activ la niste ore foarte târziu. Înainte nu stătea treaz până așa de târziu.

| Simpatic a răspuns (pentru RxTx):

Pai una e "prietenul" de care zice pustiul asta ca ei au varste sub 18 ani si alta e prietenul tau care este un RATAT in viata care se joaca la maturitate pe playstation de dimineata pana seara laughing

| Mosotti a răspuns:

Inseamna ca e prost acel "prieten".
Apreciaza la misto postarile, gen "dau click ca nu ma deranjeaza...", in sens de indiferenta, adica da click, dar asta nu inseamna ca nu se p pe tine.
Ca daca era destept zicea de ce nu mai vb cu tine.
Daca nu zice, inseamna ca nu are motiv, si atunci nu poate zice "sunt tembel", asa ca tace mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trilulilu

| denisTiky a răspuns:

Pai daca nu mai vorbeste cu tine de ce mai postezi poze impreuna cu el?

| alexxxxxxxxxx explică (pentru denisTiky):

Nu sunt chiar poze.Sunt tiktokuri cu faze dintr un joc.De exemplu ieri am postat un story ca s-a implinit un an de când l-am postat

| TheMoon15 a răspuns:

Ceva boala psihica