Buna! E o idee buna atata timp cat esti doar cu persoanele cu care te intelegi foarte bine.
Mă inteleg aproape cu totii colegi foarte bine deci ar fi o idee bună
Atunci ar trebui sa mergi. Ar fi distractiv.
Nu mi-a placut niciodata ideea asta.
De parca nu ai fii satul de stat zi de zi timp de 1 an, langa aceeasi, suportandu-i pe toti, sa mai stai si in vacanta, alaturi de aceeasi obraznici care acum devin si mai rau, ca nu-s tinuti in frau, ca la scoala.
Problema e că de săptămâna viitoare o să merg la mare cu colegii si ma simt putin anxios deoarece pentru mine e prima dată când merg fără un adult la o excursie
Tine-te departe de prostii evitand pe cat posibil sa-ti urmezi colegii daca vor sa faca ceva ilegal sau prosteste, fiindca intotdeauna se intampla ceva rau in asemenea excursii si cineva ajunge ranit, sau apar pagube materiale.
De ce?
Pentru ca multi sunt derbedei.
Daca nu ai un grup concret si stabil de,, prieteni" (in care sa iti pui baza ca vor sta cu tine sau va veti intelege bine) s-ar putea sa iti iei teapa (cel putin asa mi-am luat eu cand am fost intr-o tabara cu clasa).
Iar daca nu iti place haosul si eventual boacanele, iarasi nu ar fi o idee buna.
Insa daca ai persoane cu care te intelegi super bine ar putea fi o experienta frumoasa.
Ma inteleg bine cu aproape toti colegii cu care mă duc deci să sperăm să nu fie o problemă
Adde2 întreabă: