| iubesc a întrebat:

Ce parere aveti despre tatuajele facute in cuplu? Aveti puterea sa visati asa departe incat sa ajungeti sa faceti acest pas? E vorba de curaj sau incredere oarba? Thanks.

6 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Un asemenea tatuaj ar trebui facut doar daca intre cele doua persoane exista o dragoste foarte puternica.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Reminiscenta a vremurilor cand omul era inca semisalbatic. Ce curaj sa ai sa-ti faci o porcarie pe tine? O faci si gata! Dar este inconstienta. Cum sa faci ceva care te sluteste?

suntserios
| suntserios a răspuns:

O prostie, dragostea se poate demonstra si altfel, eu nu mi-as face asa ceva nici la 80 ani daca as avea 60 ani de casatorie

| iubesc explică:

Nu-i nici stupida nici ciudata. Voiam pur si simplu o parere. Da dragostea se poate demonstra si altfel insa acesta e un gest prin care ii demonstrezi partenerului ca ai o dragoste puternica si il vezi doar pe el in viitor.

| Helpmeforfree a răspuns:

Nu iti face. Poate chiar in ziua urmatoare aflati ca trebuie sa va despartiti. Ce faci?
Faceti-va tatuaje temporare cand mergeti undeva, si spuneti ca vi ati facut :=

| vegeta a răspuns:

Este si ciudata si stupida intrebarea pusa de tine pentru ca fiecare gândește diferit gen dacă eu vreau sa ma arunc acum dupa un bloc asta înseamnă ca vrei sa te arunci si tu: ca un mic sfat dacă vrei sa iti faci un tatuaj in cazul unui eșec in relație exista si posibilitatea ca acel tatuaj sa til poți modifica după!