Alzheimer-ul este,dupa mine, una dintre cele mai infricosatoare boli.
Am avut si eu cunostinte in familie si it spun ca este extrem de dubios sa fi vorbit ani de zile cu acea persoana, iar dupa sa iti spuna cu nu stie cine esti si sa tipe sa plec din casa, ca sunt un strain.
E o boală teribilă. Bolnavul nu conștientizează, cel mai mult suferă cei apropiați. Sa vadă că părintele cel iubitor nu îl mai recunoaște, devine violent (în unele cazuri ) e în lumea lui, sufera fizic,(mai ales în ultima fază ), nu e lucru ușor
Din păcate Alzheimer-ul nu se vindecă, ci își continuă evoluția. Unii ajung la ultima fază mai devreme, alții mai târziu.Contează mult și terapiile, sprijinul familiei.
E normal sa iti amintește doar suferința voastră, boala bunicii și amintirile de dinainte sa fie "ascunse". Paula, nu își va aminti, (e mai rău decât un copil mic)!
Salut @AlexMarcus
Știu că este foarte dificil, mai ales în momentele astea grele. uneori îți pierzi și cea mai mică speranță pe care o ai ai vrea să treci peste, dar ceva te reține..de fiecare dată ând o vezi.îți amintești mereu amintirile minunate petrecute cu bunica ta.îmi dau seama că vrei sau cel puțin ai vrea să încerci să-și aducă aminte vreun moment pe care la uitat. însă e în zadar. sfatul meu este să nu te lași bătut și să continui. poate peste un timp își va aminti!