| Stefy200 a întrebat:

Ce sa fac? Am 10 ani si mama mi-a zis ca nu pot sa-mi fac un prieten cel putin pana la 14 ani.Azi m-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el. Ce sa fac:sa zic da sau nu?

Răspuns Câştigător
| BellsC a răspuns:

Nu `ti face!
Asteapta si tu si invata mai bine ca vei avea timp de iubiti. Daca inveti te duci la un liceu bun unde-s numai baieti de baieti si ai de unde alegewinkingdintre cei mai buni deokmdata.traieste-ti copilaria:*
succes si ai grija de tinewinking

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU!
Fat-o, eşti în clasa a patra sau a cincea. Tu ia şi învaţă acum cât e materia mai uşoară. Nu te gândi la băieţi. Eu am 13 ani şi fac anul acesta 14, şi tot nu prea am chef de fete, aşa că zi-i "NU"! Dacă spui DA o să se supere şi mama ta, şi o să fi uh mai afectată dacă te părăseşte!

| PetreConstanta a răspuns:

Mai bine nu stai cuminte ai tot timpul sa ai prieteni o sa te saturi esti tanara nu incepe de la varsta asta te pup si ascult-o pe mama ta ca este mai bine

| maada18 a răspuns:

Fa ce-ti spune inima daca intr-adevar iti place de el accepta desi nu prea ai varsta necesara, iar daca nu-ti place de el zii ca nu dar ai grija sa eu spui cu blandete si sa nu sufere crede-ma am patit asta si inca si acum ma mai freaca la cap daca vreau sa fiu sau nucu el deci ai grija.

| LoVeIsLiFe a răspuns:

Bunahappy.pai in primul rand vreau sa-ti spun ca si mama ta are dreptate!hee hee.Dar daca tie iti place baiatul respectiv si mai ales daca esti pregatita sa fii intr'o relatzie atunci acceptahappy.
dar trebuia sa ne specifici si varsta baiatului.
si daca tu nu crezi ca esti pregatita nu accepta.
cateodata e mai bine asahappy
succes

| valThina a răspuns:

Esti mica.ascult-o pe mama ta pentru ca acum la varsta asta baietii nu stiu ce si cum si e ca si o prietenie intre o fata si un baiat.mai bine NU decat sa regreti mai tarziuhappy

| xlmpq a răspuns:

Pai cred ca mama ta are dreptate
OMG ba copii traitiva copilaria ma, aveti timp o viata intreaga de baieti...

| BeatriceBeebe a răspuns:

Sincer daca o sa ii zici da imagineaza'ti ca o sa isi bata joc foarte mult de tine, mai ales pentru ca esti mikutsa. vorba mia: da'le naibii de sexe masculine ca putrezesc mereu oh go on -> sensu' acestor vorbe e sa astepti, sau daca tu chiar nu poti...macar alegeti un baiat mai apropriat de varsta ta.Aja nici nu v'a incerca sa isi bata joc de tine oh go on.Deci ai timp destul stefy oh go on. Poti sa iti faci prietenii,pfuu, cati vrei! Cu sutele!=]] dar mai asteapta un pic oh go on(altfel unii baieti, cand vei creste vor zice ca esti o fata care sa da la toti baietii.ca sa nu zicblushing) deci lasa'iwinking mai bine pentru tine si iti spun eu ca tu daca ii zici nu acelui baiat o sa te injure sau o sa te barfeasca pe la spate cat vrea oh go on=]] dar daca e mai tolomac, eh!=]]

| babyblue a răspuns:

Doamne...ma ingroziti. Sunt mai mare ca tine si nu am prieten, si tu?
Nu te judec: esti inca un copil, nu gandesti rational. De obicei, pustoaicele de varsta ta considera drept ''prietenul'' ceva indispensabil. Mai nou aud niste ''copchile'' spunand ca au iubit...In opinia mea a avea un iubit e total diferit cu a avea un prieten.

Sfatul meu:ascult-o pe mama ta. E singura care iti vrea binele.Nu o lua in nume de rau, dar un prieten la varsta ta ti-ar crea numai probleme.

Succes fetito!

| FFabi17 a răspuns:

Frateee si ce daca are 10 ani eu cunosc fete de 9 ani care se mozolesc prin parc toata ziua ////Cum consideri tu daca esti pregatita accepta daca nu nu!

| marina123 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa spui nu deoarece esti prea mica de exemplu cunosc o fata care are 19 ani si na avut niciodata un prietan in plus de ce sa te grabesti si eu am 14 ani si n-am avut niciodata iubit si imi convine

| AshEldo a răspuns:

Pai...si nu are dreptate?thinking gandeste-te ca nu-ti vrea raul si iti vorbeste probabil din proprie experienta.Astea sunt lucruri de care ai nevoie dupa 18 ani atunci cand esti pe propriile picioare si sti ce e bine pentru tine si ce nu happy. Refuza-l acum pentru ca nu ai nevoie de asa ceva, asculta-ti mama pentru ca stie ce spune.Invata sa nu depinzi de nimeni apoi ocupate si de acest aspect al vietii big grin

| Sorana_3196 a răspuns:

Daca crezi ca esti pregatita spune DA! dar nu trebuie sa afle mama ta.il locul tau asi zice NU! daca vrei sa -ti asculti mama.mai tarziu o sa afle si o sa fie mai rau!straight face

| habibi2012 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te grabesti cu relatile o zic din propriam experienta ca vei suferi si poti sa ai ganduri necurate cand ai o deceptie mai asteapta pana la 15-16 ani.Si crede-ma mama ta iti vrea binele

| leoaica_1036 a răspuns:

Vezi-ti de scoala! Lasa baietii

| buburuza_4437 a răspuns:

Parerea mea este cu esti prea mica pentru a avea un iubit.o sa ai tp s pentru asta.

| Stefy200 explică:

Ati sarit toti pe mine casicum as fi facut o crima! Ce naiba?!?! Aoleu frateee! Si mai am o intrebare:de ce ati stiut sa raspundeti la intrebarea asta si sa ma mai suparati, dar la altele...pauza! Asa sa ma judecati si sa imi sariti in cap ca am 10 ani stiti! Da altfel sa imi raspundeti la alte intr.nu stiti! Aoleu bai frate!

| Stefy200 explică:

Na ca mi-am facut prieten!tongue