| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut,ce sa fac sa nu mai dea tata vina pe mine atat,mereu numai pe mine,asa sa incep:i-a spus mamei ca eu i-am stricat jacku de casti de la laptop(eu am aflat de la mama) si eu nici macar nu am voie la laptopul lui(ca stau in pat si il stric),el ma obliga sa stau cu o scrbba si pe ia o lasa sa stea cu laptopul in pat,si ea tot baga scoate,baga,scote intruna casitle ca asculta muzica si tata nu vrea sa recunoasca ca vaca aia a facut,da vina pe mine carenici macar nu am voie la lptopul lui,numai la pcul meu(el ar trebui sa ma lase la al lui,ca si eu am avut odata unul da mi-la stricat,mi-a reparat de mai multe ori incarcatorul si la un momentdat a intrat un voltaj mai mare in el care a topit placa de baza,asta mi-a zis un baiat caruia i-l-am dat sa il repare,si tot pe mie da vina ca eu l-am stricat ca am stat cu el in pat, in fine), ce sa fac sa nu mai dea vina pe mine? si ce sa fac sa ii demonstrez ca vaca aia a stricat jackul de casti? funda puppy dog eyes

19 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred că ar fi corect să aveţi o discuţie deschisă şi să daţi adevărul pe faţă!

| noktambul a răspuns:

"Vaca aia" e maica-ta cumva? Pai atunci tu esti un BOU! Sa iti fie rusine, rahat cu ochi si cu PC ce esti!

| adrianbestboy98 explică (pentru noktambul):

Vorbwse fumis, nu e mama e o proastq cu care el.ma obliga sa ma joc

| adrianbestboy98 explică (pentru noktambul):

Rahat cu ochi esti tu bou dracu, de c te bagi si tu in seama anonim borat

| DianaDidi95 a răspuns:

Ai putea sa-i explici tatalui tau ca atunci cand tu stai pe laptop, nu folosesti castile, deci nu aveai cum sa-l strici tu. Spune-i ca mama ta asculta muzica la casti mereu, si probabil ea e de vina. Cel mai bine e sa le explici exact situatia, pentru ca poate tatal tau s-a grabit cand a pus vina pe tine.
Curaj! happy

| adrianbestboy98 explică (pentru DianaDidi95):

Deci nu mama asculta muzica ci o fata cu care sunt obligat de el sa stau si u nu am stat pe laptopul lui, lasa ca il pun pe buniu sa imi ia altul si nu va pune nimeni man pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i că era proștilor s-a incheiat in 89'.
În ziua de azi copii au dreptul la libera exprimare și ar face bine sa te asculte.

| kx123 a răspuns:

Incearca sa discuti cu el, sunt sigura ca, el fiind tatal tau, nu iti vrea raul! Poate ajungeti la o intelegere, tu sa fi altfel, mai bun, si el sa nu mai dea in tine.

| DejaVuDoc a răspuns:

Spune-i, daca tatal tau este o fire moralista va intelege, daca este rau din fire vorbeste cu mama ta si incearca sa ii ajungi la suflet, de ce ai facut asa? adica daca au suflet, discuta cu ei, sunt parintii tai, spune-i sa il paroleze (laptopu) si sa nu iti spuna parola, si vezi daca setul ala de casti e recunoscut si de pc.ul tau, ca daca e asa cumparati castile tale si infigele la pc sa nu mai dea vina ca ai busit castile, si normal nu ar trebui sa dea vina din orice, doar daca minti intr.una, deci e decisiv, fa ce am zis si vezi daca mai iese ceva de la tinewinking

| adrianbestboy98 explică (pentru DejaVuDoc):

Eu am spus ca nu castile sunt distruse mufa din laptop e si carei treaa cu parola ca nu am priceput?

| DejaVuDoc a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Pai de ce te acuza pe tine pentru aia? Daca paroleaza laptopul nu mai ai "cum sa il strici" ca nu stii parola, nu aveai cum sa umbli cu el, daca mufa e stricata imseamna ca trebuie inlocuita, daca e macbook sau ultrabook nu e bine ca sunt scumpe, dar vorbeste cu taicatu si spune-i ca nu tu ai facut-o, nu aveai de ce, spune-i ce faceai la pc.ul tau si poate intelege, vorba dulce mult aduce

Frate nu eu am stricato.ci vaca aia

| DianaDidi95 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Cred ca SanduAdrian nu a inteles despre ce vorbesti. :p
Era vorba despre jack-ul laptopului [pentru SanduAdrian "jack-ul" este... gaura aia in care bagi mufa de la casti] blushing

| adrianbestboy98 explică (pentru DianaDidi95):

In sfarsit cineva care a priceput cevabig grin

| DianaDidi95 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

laughingMda, asa cred. Sper sa se rezolve. sad

| DejaVuDoc a răspuns (pentru DianaDidi95):

Am anticipat, eu vroiam sa il ajut sa rezolve situatia cu laptopul de tot, e parolat, nu am umblat.

Mda,decomandata nu zice nimic, daca o sa zica ii spun ce mai invatat big grin

| DejaVuDoc a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Sper sa functionezewinking

| NotoriousG a răspuns:

Spune-i in fata. "Mai tata dar de ce dai vina pe mine mereu?" si vezi ce-ti zicelaughing