Cred că ar fi corect să aveţi o discuţie deschisă şi să daţi adevărul pe faţă!
"Vaca aia" e maica-ta cumva? Pai atunci tu esti un BOU! Sa iti fie rusine, rahat cu ochi si cu PC ce esti!
Vorbwse fumis, nu e mama e o proastq cu care el.ma obliga sa ma joc
Rahat cu ochi esti tu bou dracu, de c te bagi si tu in seama anonim borat
Ai putea sa-i explici tatalui tau ca atunci cand tu stai pe laptop, nu folosesti castile, deci nu aveai cum sa-l strici tu. Spune-i ca mama ta asculta muzica la casti mereu, si probabil ea e de vina. Cel mai bine e sa le explici exact situatia, pentru ca poate tatal tau s-a grabit cand a pus vina pe tine.
Curaj!
Deci nu mama asculta muzica ci o fata cu care sunt obligat de el sa stau si u nu am stat pe laptopul lui, lasa ca il pun pe buniu sa imi ia altul si nu va pune nimeni man pe el
Incearca sa discuti cu el, sunt sigura ca, el fiind tatal tau, nu iti vrea raul! Poate ajungeti la o intelegere, tu sa fi altfel, mai bun, si el sa nu mai dea in tine.
Spune-i, daca tatal tau este o fire moralista va intelege, daca este rau din fire vorbeste cu mama ta si incearca sa ii ajungi la suflet, de ce ai facut asa? adica daca au suflet, discuta cu ei, sunt parintii tai, spune-i sa il paroleze (laptopu) si sa nu iti spuna parola, si vezi daca setul ala de casti e recunoscut si de pc.ul tau, ca daca e asa cumparati castile tale si infigele la pc sa nu mai dea vina ca ai busit castile, si normal nu ar trebui sa dea vina din orice, doar daca minti intr.una, deci e decisiv, fa ce am zis si vezi daca mai iese ceva de la tine
Eu am spus ca nu castile sunt distruse mufa din laptop e si carei treaa cu parola ca nu am priceput?
Pai de ce te acuza pe tine pentru aia? Daca paroleaza laptopul nu mai ai "cum sa il strici" ca nu stii parola, nu aveai cum sa umbli cu el, daca mufa e stricata imseamna ca trebuie inlocuita, daca e macbook sau ultrabook nu e bine ca sunt scumpe, dar vorbeste cu taicatu si spune-i ca nu tu ai facut-o, nu aveai de ce, spune-i ce faceai la pc.ul tau si poate intelege, vorba dulce mult aduce
Frate nu eu am stricato.ci vaca aia
Cred ca SanduAdrian nu a inteles despre ce vorbesti. :p
Era vorba despre jack-ul laptopului [pentru SanduAdrian "jack-ul" este... gaura aia in care bagi mufa de la casti]
In sfarsit cineva care a priceput ceva
Mda, asa cred. Sper sa se rezolve.
Am anticipat, eu vroiam sa il ajut sa rezolve situatia cu laptopul de tot, e parolat, nu am umblat.
Mda,decomandata nu zice nimic, daca o sa zica ii spun ce mai invatat
Sper sa functioneze
Spune-i in fata. "Mai tata dar de ce dai vina pe mine mereu?" si vezi ce-ti zice