anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Ce voi spune aici nu este chiar o întrebare, vreau doar sa știu ce as putea face. Eu sunt într-o relație de cateva luni cu iubita mea și noi am inceput sa facem anumite lucruri mai intime împreună. Într-o seară vorbeam cu prietenul meu cel mai bun și el știa că am fost la ea acasă și a început să mă întrebe dacă am făcut anumite chestii, iar eu ca prostul i-am zis și i-am povestit niste lucruri. Acum gandindu-ma mai bine am inceput să mă simt foarte prost mai ales că iubita mea mi-a spus că speră că nu voi spune nimănui chestiile pe care le facem noi împreună după ce i-am spus prietenului meu. Mă simt foarte prost și nu știu ce as putea face.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

IDaca chiar e iubita ta, adica chiar o iubesti, ia -o de nevasta si atunci nu se mai simte prost nimeni.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa pastrezi secretele aastea pentru tine, fiindca asa ceva nu se spune niciodata, nimanui!

Prietenii asta-i care te trag de limba o fac cu un singur scop, ca sa te poate comenta altora si sa rada de tien sau sa te barfeasca.
Un prieten cu bun simt si educat, nu te-ar intreba nimic intim!

| Miruna333 a răspuns:

Acum sa mai iei cuvintele inapoi, nu mai poti. Faptul e consumat. Intre prietenii cei mai buni, se mai pot scapa din astea, mai ales la o anumita varsta. Daca te simti atat de vinovat, ii poti spune adevarul prietenei tale. Asta te-ar face sa te simti mai bine.

| Sfintecatorul23 a răspuns (pentru Miruna333):

Acea anumită vârstă fiind care?

| Willis a răspuns (pentru Sfintecatorul23):

Fiind vorba de tineri, ca tine.
În secundele alea, în care ai inceput să îi spui prietenului, nu te-ai gândit că poate nu trebuie să știe nimeni.
Și ai spus ce acum îți pare rău.
Măcar să înveți din greșeli

| Larianiel a răspuns:

Hey! Ar trebui să îi spui adevărul. Probabil se va supăra, dar nu atât de rău încât să vă afecteze cu ceva. Important e să îi arăți că îți pare rău cu adevărat și că nu mai faci. Plus că... de ce să știe prietenul cel mai bun ce faceți voi? Doar nu ai agățat-o pentru o noapte sau două. E iubita ta.