| vioreltt a întrebat:

Salut, comunitate!

Am si eu o intrebare... Iubita unui prieten a aflat ca tatal ei este suspect de cancer. Si de atunci este foarte trista. Vrem sa o facem sa zambeasca din nou, macar putin!

Va multumesc!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Suspect nu inseamna cancer!
Analizele ies de foarte multe ori incerte si pana la confirmare, nu trebuie sa dispere, poate fii un simplu chist benign.

| T0T a răspuns:

Ar trebui să fie mai optimistă, nu a spus nimeni că are cancer iar dacă se consideră doar suspect încă se consideră că practic nu are.

| anonimg a răspuns:

Ea ar trebui sa se resemneze in privinta aceasta, fie ca tatal ei este bolnav sau nu. Daca se intristeaza il va face bine pe tatal ei? Nicidecum. Dar daca ar fi vesela poate ar exista o sansa.
Daca ea s-ar increde in Dumnezeu ar fi fost linistita acum, stiind ca Dumnezeu tine totul in mainile Sale. Si la fel si tatal ei.

| Florentina9210 a răspuns:

Daca este suspect, atunci cred ca il pot ajuta. Si unchiul meu are aceasta boala, insa o tine sub control si se simte mult mai bine pe zi ce trece. Este vorba de un medicament numit Biobran, este putin cam scump, insa ce nu face omul pentru viata?
Pentru inceput, este de ajuns sa comande cate un pachet care costa cam 400 de ron in jur. Sper sa il ajute si pe tatal ei. Multa sanatate!

| Divy a răspuns (pentru Florentina9210):

Ce stupid sunt persoane care trăiesc cu cancer și nu iau medicamente și țin sub control totul depinde de cap.
Viorele fata nu are de ce să fie supărată că nu o ajută cu nimic pe mama sa dacă este așa.

| untu a răspuns:

Spune-i iubitei unui prieten sa nu-si mai faca griji atat ea si tatal ei sa nu mai fie atat de tristi si abatuti,ci sa nu se dea de batut,sa fie optimisti si sa se gandeasca pozitivi ca viata merge mai departe,nu se va intampla nimic este doar o suspectare de cancer, pana se va face mai multe analize pentru confirmare, trebuie sa mearga la biserica, sa se roage la Sfanta Litughie pentru sanatatea tatalui ei, sa fiti si dvs. alaturi de ea, sa faceti fapte bune si sa dati niste pomeni pentru sanatatea tatalui ei! Pana atunci bunul Dumnezeu daca vrea va ajuta pe ea si pe tatal ei sa va depasiti peste toate incercarile vietii! Poate ca nu o sa aiba nimic! Doamne-ajuta!

| ALGator a răspuns:

E bine să vadă ca lumea nu intră în panică.
Suspect de cancer înseamnă că bătălia pentru viață încă nu e pierdută. Încercați să aflați o evaluare adevărată a situației medicale a tatălui, pe care să o știe și ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca el să stea pe lângă ea, nu să o enervați voi cu zâmbitul.
Are nevoie de timp doar pentru ea și tatăl ei. Cel puțin o vreme.
Dar depinde.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Nu cred ca e cazul de zîmbilici. Fiti lînga ea, susțineți-o, ajutați-o cu tot ce are nevoie. Nimeni din familia ei nu mai are chef de distracții acum.

| jocker007 a răspuns:

Sanatate tatalui ei si nu prea ai ce sa faci.Deacuma doar timpul si sa accepte ia ca tatal ei sufera de o boala nu tocmai placuta.

| Gabriel_Sergiu_1990_j1YH a răspuns:

F-ai o surpriza