| TheImpossible a întrebat:

Salut comunitate TPU sunt nou
In primul rand as vrea sa ma prezint. Ma numesc Gilley sunt din Romania, parintii mei fiind din Libon, Philippine emigranti.
Am 17 si de un timp am inceput sa am probleme cu parintii, poate nu ma credeti dar de ceva timp am descoperit ca sunt "special" in ce sens?
De la varsta de 5 parinti spun ca am avut ceva diferit fata de ceilalti copii, nu stiam ce eram mic, dar acum mi se intampla tot mai des...
Se pare ca am descoperit ca pot misca obiectele din jurul meu fara sa le ating chiar si obiecte mari... sticle mingi carti etc...
Stiu ca nu e normal primadata cand mi-am dat seama am lesinat dupa aia mi-am dat seama si totusi mi-e frica.
Parintii mei cred ca stiau asta de cand eram mic deoarece de cand eram mic pe la 4-5 ani ma duceau la un fel de medium...
Nu stiu ce este ne inregula parintii mei mereu imi zic sa nu zic la nimeni. desii m-au vazut multi preteni si rude oameni etc.dar
toata lumea se speria si nu mai vorbea cu mine ma faceau ciudat de asta nu m-au trimis la scoala normala am facut scoala primara la un particular iar acum imi continuii studile in ingineria ca liceu cum sar venii dar nu merg ci vine un om la noi acasa etc...
Problema este ca vreau sa aflu cum sa-mi ascund puterea, deoarece cand stau la soare ametesc si incep sa se miste obiectele n jurul meu, mi sa mai intamplat si cand am dormit si aveam cojmaruri dimineaat cadn ma trzeam gaseam totu vraiste.....marog, multi zic pe internet ca nu se poate sa o controlez si ca trebuie sa nu mai misc lucruile pentru ca e periculos si etc. eu imi pot controla actiunile chiar si cand misc un obiect daca ma concentrez stiu cum sa il misc.
Cand misc un obiect sau il ridic am o senzatie de magnetism si ametesc si ma doare capul
Stiu ca cel mai mult am reusit sa ridic o minge de basket 1 metru si jumate de la sol aproape cat mine eu avand 1, 52
De ceva timp am observat ca cineva ma tot urmareste... niste oameni imbracati in negru se tot uita la mine si dispar... iau vazu si parintii dar nici odata nu au zis nimic nici pss fata de iei... de ziua mea anul asta mi-am serbat ziua in curte cu mai multi prieteni. si cand m-am dus in gradina a aparut un strain tot unul din oamenii aceia si m-a prins de mana si mi-a zis la ureche ca numai am mult timp, si cand va veni timpul bes va fi cu mine si sa fug de vecia lu apopis asta am intales... eu cred asta mi-a ramas in minte si cred ca-mi va ramane toata viata era sa fac cu inima habar nu am ce a vrut sa zica acel om, le-am zis si parintilor si nu au intales au vrut sa sune la politie dar n-au mai facut-o si mau certat ca de ce vorbesc cu strainii dar le-am zis ca a aparu dintr-o data si ca ma tot urmareste si se uita la mine si deacum nu prea ma mai lasa sa ies afara... asta m-a suparat dar nu stiu mau speriat oamenii aia nu-i cunosc nu stiu cine sunt si ce le-am facut...
Deja mau bagat in seprieti zici ca sunt din filmele de groaza mai rau...
As vrea sa ma ajutati cu un sfat cum sa scap de ameteala am luat mediacmente etc si degeaba cand sunt in preajma soarelui puternic abundent cu razele tari chiar daca sunt protejat de raze tot ametesc si incep sa se miste obiectele in jurul meu si ma sperii...
Si vreau sa aflu ce au acei oameni cu mine de ce imi tot dau tarcoale. cine sunt ce vor si ce intalegeti din ce mi-a zis batrranl acela daca ati mai intalnit asa ceva va rog sa imi lasati un raspuns multumesc.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți mergi la un psihiatru sau mediu.
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Tu sigur nu minti? sigur nu ai "tras" ceva?
Daca este adevarat ceea ce ai povestit, indicar ar fi sa ceri parerea unui psiholog/sa iti faci un set de analize mai amanuntite..chiar sunt uimita de ceea ce ai postat.
O zi bunahappy

| TheImpossible explică (pentru caramela):

Nu ma mir multi aud de mine ras si cand ma vad le e frica de mine big grin

| mgtow a răspuns:

Miscati dusmanii si totul va fi bine.

| TheImpossible explică (pentru mgtow):

Nu intaleg...cum adica?

| mgtow a răspuns (pentru TheImpossible):

Ii ridici in sus si ii dai cap in cap.

| anonimg a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi cu incredere la Biserica Adventista din localitatea ta si sa ceri sprijinul conducerii bisericii.
Asta daca intr-adevar vrei sa rezolvi problema cu care te confrunti.

"Printre mijloacele cele mai eficiente ale marelui amăgitor, sunt învățăturile false și minunile neadevărate ale spiritismului. Sub aparența unui înger de lumină, el își așază capcanele acolo unde se bănuiește mai puțin. Dacă ar studia Cartea lui Dumnezeu (Biblia) cu rugăciune stăruitoare pentru a o înțelege, oamenii n-ar mai fi lăsați în întuneric și nu ar mai primi învățături rătăcite."

"Puterea lui Satana de a înşela. - Vrăjitorii şi păgânii din vechime îşi au corespondentul actual în mediile spiritiste, în clarvăzătorii şi ghicitorii de astăzi. Vocea misterioasă care s - a auzit în Endor şi în Efes continuă să spună cuvinte mincinoase şi să - i ducă în rătăcire pe copiii oamenilor. Dacă vălul dinaintea ochilor noştri ar putea fi dat la o parte, am vedea îngeri răi care îşi folosesc toate abilităţile ca să înşele şi să distrugă. Ori de câte ori este exercitată o influenţă care îi determină pe oameni să Îl uite pe Dumnezeu, în spatele ei este Satana, care îşi foloseşte puterile seducătoare. Când oamenii cedează faţă de influenţa lui, chiar dacă nu sunt conştienţi de acest fapt, mintea lor este dezorientată, iar sufletul lor este pătat. Avertismentul apostolului către biserica din Efes ar trebui ascultat de poporul lui Dumnezeu din zilele noastre: "Şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi - le" (Efeseni 5, 11). - AA 290 (1911)
312:3 Aventurarea pe terenul lui Satana. - Trebuie să respectăm îndeaproape Cuvântul lui Dumnezeu. Avem nevoie de avertizările, încurajările, ameninţările şi făgăduinţele lui. Avem nevoie de exemplul desăvârşit oferit doar de viaţa şi caracterul Mântuitorului nostru. Îngerii lui Dumnezeu vor păzi poporul lui Dumnezeu care se află pe calea datoriei; dar, pentru cei ce se aventurează în mod deliberat pe terenul lui Satana, nu există nici o asigurare a vreunei protecţii de felul acesta."
"Urmând voia lui Dumnezeu sau urmărind câştigul şi viaţa însăşi. - Cei care se pun la dispoziţia puterilor supranaturale ale lui Satana ar putea să se laude cu un mare beneficiu pe care pretind că l - au primit în schimb, dar dovedeşte aceasta că fapta lor este înţeleaptă sau sigură? Ce dacă viaţa lor ar fi prelungită? Ce dacă le - ar fi asigurate câştiguri trecătoare? Vor merita, în cele din urmă, toate acestea încălcarea voinţei lui Dumnezeu? În cele din urmă, toate aceste avantaje aparente se vor dovedi o pierdere irecuperabilă. Noi nu putem încălca, fără să fim pedepsiţi, nici măcar o singură barieră pe care Dumnezeu a ridicat - o pentru a - şi păzi poporul de puterea lui Satana. - 5T 199 (1882) "
"Satana nu poate influenţa mintea sau intelectul dacă acestea nu îi sunt puse la dispoziţie. - MS 17, 1893. (6BC 1105) "

Cele de mai sus sunt extrase din volumul 2 al cartii "Minte Caracter şi Personalitate": http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html

| sofisis a răspuns:

Nu mai sta la soare...si-asa nu e bun. Faci insolatie si iti strica tenul.
Pai te cauta de special ce esti...sau ai impresia ca in lumea asta poti fi CINEVA fara nici o problema?
Poate ai de indeplinit vreo profetie ceva thinking

| AtateaConditii a răspuns:

Vorbeste cu un medium, daca nu te lasa parintii tai du-te pe ascuns ai 17 ani de ce te porti ca la 7 si te lasi controlat de parintii tai? Ps: am citit ca Apopis e un demon care vrea sa distruga omenirea, cat despre Bes nu am gasit dar pun pariu ca e o fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu cine e mai penibil. Tu că ai postat aşa ceva după ce probabil te-ai uitat la un film prostesc, sau cei ce pun botul.
Să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu naivii inculţi de pe aici:
"ĂIA SUNT AGENŢI GUVERNAMENTALI CE TE URMĂRESC, VOR SĂ TE PRINDĂ ŞI SĂ TE DISECE SĂ AFLE SECRETUL PUTERILOR TALE".