Fitele astea le face pentru ca nu joci dupa cum canta ea. Ti-a spus ca nu vrea sa te mai vada vorbind cu fata respectiva iar tu ai ignorat total chestia asta, desi ti-e si tie clar ca tipei aleia ii place de tine. Ma rog, ideea e ca e "pissed off" si se razbuna tratandu-te urat. Nu te inseala. Pur si simplu e putin sucita.
La cum o descrii nu prea pare ca ții la ea. Dacă chiar ții la ea încearcă sa vorbești cu ea sa spui ce vrei, ce te deranjează, la voi e rezolvarea, pe site nu poți primi răspunsuri sigure ca nimeni nu știe mai bine ca voi cum stau lucrurile, probabil nici ea nu e sigura de sentimentele ei cum nici tu nu ești, și niciunul nu vorbește de nemulțumirile pe care le are
Răspunsul meu pentru tine, te înșeală.
Ceea ce face ea, este de fapt un fenomen psihologic care se numește proiecție. Partenerul/partenera care înșeală, proiectează asupra celuilalt, comportamentul lui.
Cel mai bun indiciu este faptul că nu vrea să o mai săruți, într-o relație normală, chestiile astea nu se întâmplă.
Încearcă să afli, ce are de împărțit cu tipa aia pe care o urăște, și vezi și tu cu cine umblă, etc.
Este irelevant, că vă cunoașteți de mult timp, și mai ales că ești tu prieten bun cu părinții ei. Dacă nu există rapoarte normale între voi, degeaba.
Dacă ai demnitate, părăsește-o fără nici o explicație.
Probabil este geloasa daca te vede cu alte fete prin preajma, dar si faptul ca poate iși doreste sa va desparțiți si de aia adoptă acel comportament ca sa te desparti tu de ea, gen vrea sa te enerveze ca sa nu trebuiasca sa puna ea capat relatiei ca sa nu fi suparat ci sa inchei tu relatia; iar atunci cand te vede, te priveste cu silă, semn ca nu isi doreste sa te vada. Iar daca înainte acorda avea mai multa atentie in relatie, e o schimbare majora si sigur o deranjeaza ceva in relatia voastra. Cel mai bine ar fi sa stai la discutii serioase cu ea față in fața, sa o rogi sa va întâlniți si sa o întrebi ce o deranjeaza in relatia voastra si sa o întrebi si ce am scris eu (de asemenea ar mai putea exista un alt baiat de care sa ii placa si de aia te evita). Roag-o sa fie sincera si sa ai in vedere orice posibilitate, fiindca oamenii sunt foarte complecși si au multe motive si gânduri.
Spune-i sa inceteze cu gelozia, pentru ca exagereaza foarte foarte mult. Daca nu intelege si continua, eu zic sa te desparti de ea, la fel cum am facut si eu in aceeasi situatie Bro, nu poti sa mai suporti chiar atunci cand exagereaza in halul asta.
Vorbeste cu ea, intreab-o ce se intampla de se poarta asa. Nu e normal sa iti interzica sa vorbesti cu colegele. E clar ca relatia scartaie. Trebuie sa rezolvati problema, sa ajungeti la un consens.