anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Credeti ca in ziua de azi este important ca prietena ta / sotia sa poata gati? Voi ati accepta sa aveti o relatie cu o fata care nu poate sau nu vrea sa gateasca?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are ce cauta una care nu gateste. La mine regula e usoara fiecare cu banii in contul bancar totul se plateste la jumate. Pot considera un angajament sexual benefic intre noi dar nu relatie & trebuie sa aiba bani sau un post cu salariu pe masura altfel nu accept. Asa e cel mai corect fara interese ascunse

| Drimmero a răspuns:

Dragostea mai trece si prin stomac, deci pun mare pret pe gatit avand in vedere ca mananc mult, e foarte posibil sa fie decisiv refuzul ei.

| cristimihailov a răspuns:

Sunt lucruri mai importante decat gatitul...

Daca este armonie, amandoi partenerii vor vrea ca celalalt sa se simta iubit si apreciat.

Gatitul devine si mai interesant in doi.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Da, este important, chiar daca nu gateste permanent sau deloc. (desi daca nu o face, uita). Important este atunci cand ai familie cu copii. De ce se spune ca modul cel mai sanatos in care sunt hraniti copiii in Europa, este la tara in Romania? Dearece acolo, preponderent este hrana gatita.
Nici baiatului nu-i strica sa stie sa gateasca. laughing
Un lucru de neglijat este si veniturile pe care la ai (aveti).

| Nemessys a răspuns:

Dacă nu știe sa gătească, da.

Dar dacă nu vrea, atunci asta e altceva. As considera o incapatanata, leneșă și nesimțită.

Mi ar plăcea sa o vad implicata și sa gătim amândoi. Oricum avem internet și putem cauta rețete pentru mâncăruri. Învățăm, facem și mâncăm impreuna.

| StrongHeart a răspuns:

As accepta daca e dispusa sa invete.Eu ca baiat ma descurc si cu gatitul si cu spalat, calcat, curatenie.Ea de ce nu s-ar descurca? Ca doar nu o pui sa care saci cu ciment.
Deci parerea mea e ca trebuie sa stie, ba chiar as indrazni sa spun ca e mai important cum gateste decat cum arata laughing

| Panamax a răspuns:

Cand vii seara obosit de la munca te poti apuca de gatit daca ai facut si cumparaturile in prealabil, si va culcati fericiti la 23:00 dupa ce termini de spalat vasele. Daca o doare si capul ai vise placute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

thinking Unchiu meu e asa, sa stea cu o femeie tiganoasa care nu face nimic, si mai e si fitoasa, mereu s-o imbrace in bani, a facut vila si are si fiica, pe amandoua le-a tinut intr-un lux superior. Era ca un servitor si sponsor pentru ele. Si bineinteles ca fiica-sa de mica a vazut stilu acela de a fi o *** vopsita, machiata si facea prostii de mica, statea intre baieti, se lua de toata lumea. Femeia aia nu facea mancare, curatenie sau alte din astea, ci barbatu. In familia mea a fost invers, tata exagera cu gluma prin scandaluri, era ca un tiran ca desi eram 2 servitoare, el tot o tinea in vaicareli si amenintari zi de zi ne repeta. (da ei 2 sunt frati) Si eu am trait cam inferioara normalitatii in situatia care ma pune tata.

| Adrian5575 a răspuns:

Am auzit multe femei care spun ca barbatul aduce de obicei bani mai multi in casa si isi gasesc mai usor de lucru. Daca mergem pe principiul asta, ar fi frumos macar sa gateasca, sa faca curat etc. Adica sa faca si ea ceva, nu doar sa stea si sa o creasca barbatul. Cel mai frumos este cand lucreaza amandoi, gatesc amandoi, fac curat amandoi etc.

| EcceHomo a răspuns:

Circula pe la noi, prin Bănie, o povestioară despre un cuplu în care ea nu știa să gătească, însă el știa să facă clătite. Tabloul preparării clătitelor era senzațional.El, în fața plitei, arunca in aer clătită după clătită, ea, în fața lui, în genunchi, ii făcea felație, până intr-o zi când el scapă clătita pe fața ei, ea, fară să vrea, il mușcă de penis, iar el ii dă cu tigaia in cap. După recuperare, s-au despărțit, el recunoscând faptul că se săturase de atătea clătite.

| Unknownzgw a răspuns:

Important e ca amândoi să poată găti. Cel puţin unul...e obligatoriu. E ceva foarte basic, satisface o nevoie de bază. Eu personal nu aş avea o relaţie cu cineva care nu ştie sau nu vrea să gătească (dar nu din cauza asta. Pur şi simplu nu am întâlnit pe cineva care să îmi placă şi să nu ştie să gătească). Mie îmi plac femeile cât mai independente şi ele de obicei au gusturi mai rafinate şi nu stau tot timpul "la mila bucătarului" să gătească cu aromele apreciate de ele.

| Mmn a răspuns:

Important e sa invete..chiar daca mai cu greseli. Dar daca nu vrea..atunci ce mancati? Banii nu cresc in copaci ca sa mananci mereu in oras..si nu dai fuga la mama sa iti dea mancare.

| AnastasiaSt a răspuns:

Este important ca viitoarea ta soție sa stie sa gătească, macar cat de cat. Sunt o grămadă de retete pe net pe care le puteti face in doi, o poti ajuta, să i se para mai usor. Nu poti cumpara la infinit mâncare din oras, nu poti mânca la infinit la restaurant. Poate nu ai mereu chef sa mergi in oras.