Bună! Sunt doua variante posibile: 1) ca tu sa fii extrem de gelos din fire și sa ai tendinta de a vedea lucrurile deformat și de a exagera și 2) ca nevasta ta chiar sa i facă ochi dulci nasului, ceea ce nu i imposibil, am văzut multe cazuri. Acuma gândește te si tu: dacă te știi ca nu ești bolnav de gelozie și ca ești un om cât de cât rational și echilibrat și totuși ti s au părut ciudate gesturile între ei, inseamna ca ceva chiar e putred la mijloc. Intuitia ta ce îți spune? Pentru mine a sunat foarte prost partea cu "foarte fascinata de personalitatea lui", în sensul în care îmi da și mie de bănuit. Dacă ea iti vorbește mult despre nasu', despre cât e el de minunat, dacă ii pomenește des numele, dacă pare sa nu o placă pe nașa și dacă soția ta e genul mai iubaret și mai aventuros, ar cam trebui sa fii vigilent. Eu nu te sfătuiesc sa te porți urat cu femeia fără sa ai dovezi, ca poate i nevinovata, însă încearcă subtil sa observi mai bine ce face ea. Verific o un pic. Nu zic s o spionezi ca un nebun, însă nici nu i bine sa stai ca fraierul și ea sa si facă de cap cât timp tu dormi în papuci. Urmărește situația o perioada și dacă remarci și alte chestii dubioase, confrunt o si întreab o care i treaba ei cu nașul.
Dacă ti se pare ceva exagerat poti sa vorbesti cu ea, poate comunicarea te va ajuta mult.
E posibil. Daca i s-a shimbat comportamentul asa dintr-o data eu zic sa ai grija.
Crazygirlbya întreabă: