| Marian240000 a întrebat:

Salut! Credeti ca nevasta mea se da la nasul nostru de cununie? De ceva timp il tot lauda si este foarte fascinata de personalitatea lui, iar mai nou la ultimele intalniri, cauta sa il imbratiseze si sa il mangaie sub diverse pretexte. Ar trebui sa ma preocup?

Răspuns Câştigător
| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Sunt doua variante posibile: 1) ca tu sa fii extrem de gelos din fire și sa ai tendinta de a vedea lucrurile deformat și de a exagera și 2) ca nevasta ta chiar sa i facă ochi dulci nasului, ceea ce nu i imposibil, am văzut multe cazuri. Acuma gândește te si tu: dacă te știi ca nu ești bolnav de gelozie și ca ești un om cât de cât rational și echilibrat și totuși ti s au părut ciudate gesturile între ei, inseamna ca ceva chiar e putred la mijloc. Intuitia ta ce îți spune? Pentru mine a sunat foarte prost partea cu "foarte fascinata de personalitatea lui", în sensul în care îmi da și mie de bănuit. Dacă ea iti vorbește mult despre nasu', despre cât e el de minunat, dacă ii pomenește des numele, dacă pare sa nu o placă pe nașa și dacă soția ta e genul mai iubaret și mai aventuros, ar cam trebui sa fii vigilent. Eu nu te sfătuiesc sa te porți urat cu femeia fără sa ai dovezi, ca poate i nevinovata, însă încearcă subtil sa observi mai bine ce face ea. Verific o un pic. Nu zic s o spionezi ca un nebun, însă nici nu i bine sa stai ca fraierul și ea sa si facă de cap cât timp tu dormi în papuci. Urmărește situația o perioada și dacă remarci și alte chestii dubioase, confrunt o si întreab o care i treaba ei cu nașul.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Dacă ti se pare ceva exagerat poti sa vorbesti cu ea, poate comunicarea te va ajuta mult.

| tzionut a răspuns:

Cunosc personal nunta la care miseara a fugit cu nasul si cu darul.

| al0o0o0 a răspuns:

E posibil. Daca i s-a shimbat comportamentul asa dintr-o data eu zic sa ai grija.

| Amali23a a răspuns:

Umbla si tu cu nasa?