Indiferent ca esti certat sau nu tot rude sunteti, eu personal nu urasc pe nimeni dar nici n-am nevoie de nimeni
Se poate reface şi are rost.Dar depinde de motivul pentru care acea relaţie s-a răcit şi cât de apropiat ai fost de acea rudă.
Hai sa nu mai filosofam, sa lasam pareriile la o parte, depinde ce ruda esti cu el/ea, ce grad si cum a fost relatia inainte de a se raci...eu de exemplu, nu prea imi cunosc rudele si traiesc bine merci, ca la o adica totul are interes, si rudele is la fel ca restul parsivilor si lichelelor ce te inconjoara...
Sa stii ca traim vremuri bolnave, suntem oameni bolnavi daca pana aici s-a ajuns, rude=interes. Când a devenit lumea asta asa, când?!? Tocmai, inainte de a se raci, totul a fost foarte bine, frumos, când lumea traia frumos, in intelegere.
Asa man traim intr-o lume bolnava facuta praf, unde se pune pret pe bunuri materiale si nu pe valori spirituale, toti is dupa ceva..toti te ajuta si te indoaie pe de alta parte...de prieteni sa nu mai pomenim, esti bun pana le esti util ca dupa aia daca ai dat de greu se vede pe ei cum rad usor de tine si se uita altfel cu toate ca ai intins o mana cand au avut nevoie, asta ti-o spun din experienta.e trist in ce lume traim si de schimbat mi se pare cam imposibil, nici nu ma mir cand vad ca maai toata lumea care poate isi cauta si cumpara casa in zone mai linistite, mai retrase...
Buna Raul.
Iti voi fi pe cat se poate de sincera. O relatie de rudenie racita sau mai inexistenta se poate reface depinzand de circumstantele in care se alfa ( movitul racirii relatiei dintre cei doi, durata lipsei de comunicare etc. )
Insa daca tu simti in adancul tau ca mai are rost sa faci ceva pentru a vindeca ceea ce s-a racit intre voi atunci nu ezita sa lupti!
Crede-ma in momentul de fata sunt si eu intr-o situatie asemanatoare cu o ruda de a mea. Timp de 18 ani de zile o cunosc cu ea am crescut impreuna si din cuza unei prostii ne-am certat si nu am mai vorbit de mai bine de un an de zile... Ca sa aflu mai apoi ca ea nu mai tine legatura cu mine din cauza mandriei. Asa ca eu am facut primul pas. Dupa un an de lipsa de comunicare dintre noi doua am reintrat inlegatura... Mai vag sincer insa cel putin acum comunicam.
Uneori trebuie sa stii sa lasi de la tine si sa initiezi tu, insa asta doar in cazul in care tu consideri ca merita sau nu.
Este clar ca nu are rost sa iti pierzi timpul cu persoane care nu isi lasa mandria acasa pentru tine, insa daca tu asa simti ca merita si ca amintirile cu acea persoana sunt pretioase pentru tine atunci incearca.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
Foarte frumos si interesant ce ai descris. Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa reiei legaturile. Sper sa reusesc si eu.
justify întreabă:
anonim_4396 întreabă: