I`ai socat si inteleg ca iti pare rau. Dar nu o mai face! Mama ta a fost fiinta care ti-ai dat viata, care ti-a fost alaturi, care te-a sprijinit si te-a iubit atat de mult.De ce ai facut asta?! Supararea trece! Stii? Un zambet nu costa nimic, dar poate cumpara totul. Ei, gandeste-te cat de... mizerabil se simte mama ta si tatal tau.Stai de vorba cu ei, si promite ca nu se mai intampla. Ajuta`i sa treaca peste asta odata cu tine! Succes!
Poate ca parintii tai nu ti-au arata suficienta dragoste. Spune-le in ce mod ti-ar place sa te iubeasca. Impartaseste-le sentimentele, temerile, fricile tale, fii aproape de ei. Eu am avut un prieten de care sa-mi placa la 22 de ani, nu te grabi prea tare, fericirea adevarata vine cu timpul.
Din greseli invatam si asta cred ca ti-a fost invatare de minte, capul sus viata este frumoasa daca nu ar fi si probleme nu ar fi asa palpitanta inca esti mica/c si ai atatea de invatat de la viata
Cica nu esti nebuna. Mie asa imi lasi impresia. Si cand esti trista te dai. Nu zau, cati oameni nu sunt tristi pe lumea asta? ar inseamna sa fie baltoaca de sange pe strada. A te taia sigur nu e o solutie, iar problemele tale nu se rezolva daca te dai sau daca iti iei viata. Si da, mi se pare normal ca parintii sa nu mai aiba incredere in tine, pentru ca prin gestul facut de tine nu ai dat dovada nici de maturitate, nici de responsabilitate. Si nu ar trebui sa te simti vinovata pentru ei, ci pentru tine. Ca esti responsabila cu ce ti se intampla in mare parte, intelege asta. Daca te sinucizi nu te mai aduce nimeni pe pamant. Nu e ca la scoala. Iei un 3 si pun langa o nota buna sa iti iasa media de trecere. Judeca si tu lucrurile logic si gandeste`te de n ori inainte sa faci ceva, mai ales ceva care e atat de important.
anonim_4396 întreabă: