| BogdanMarian999 a întrebat:

Cum as putea sa cunosc o fata ca sa imi pot face o relație cu ea. Am aproape 20 de ani, sunt cu facultatea in Bucuresti si nu cunosc fete. Cum as putea sa întâlnesc pe cineva? Nu am mai avut o relație timp de 1 an deoarece fosta mea a murit în accident de mașină și nu voiam o relație. Dar acum ar trebui să merg mai departe. Ce ar trebui să fac să întâlnesc pe cineva?

Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca stai in capitala ai nimerit prost. Cauta una de la tara

| RAY a răspuns:

Condoleante,vezi pe sentimente.ro

| Mynameis93 a răspuns:

Condoleanțe!
În primul rând, dacă zici că eşti la facultate, ai putea să te bagi în seamă cu o colegă mai drăguță.Dar dacă eşti mai timid, încearcă un site de întâlniri cum ar fi Tinder xoxo

| Anonim99876 a răspuns:

Bucurestiul e un oras foarte mare, probabil ca ai prieteni, sau cel putin un prieten bun cu care te intelegi destul de bine. Vorbeste cu el, iesiti amandoi prin oras, in cluburi, la un suc/pizza, locurile frecventate de fete, poate esti si putin timid, daca intrebi asta.
Poti foarte usor comunica pe Instagram cu o fata, ii dai follow, un like, ii mai raspunzi la un articol, mai faci o glumita si totul o sa fie bine, sa nu te temi de un seen, sunt mii de fete.

| leiidinbanie11 a răspuns:

Tristut ca esti la facultate si întrebi asta pe un site.