| UrseaSa a întrebat:

Salut,

Cum as putea sa imi conving mama sa mergem cu avionul? De la vara o sa ma apuc de munca. M-am gandit ca in septembrie dupa ce termin, din banii castigati sa cumpar bilete de avion pentru 1 saptamana in Spania.

Mentionez ca am 16 ani.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spui ca in autocar merg multi tigani (ceea ce e adevarat) miroase urat, si vamesii va ia spaga. Pe la unguri mai ales, asa ca avionul e cea mai buna solutie.

| danay72 a răspuns:

Discuta sincer cu ea despre acest subiect si explica-i de ce vrei sa mergi cu avionul. Apoi, ai putea ca in prezenta ei sa vorbesti cu alte persoane care au mers cu avionul si sa spuna cum e.

| UrseaSa explică (pentru danay72):

I-am zis ca imi doresc mult de tot asta, dar imi tot zice ca e periculos bla bla, de aia toate rudele mele care au fost cu avionul, sunt inca in viata.

E speriata rau de avion, si i-am zis de accidentele de masina care sunt de 50 de ori mai mult decat accidentele de avion.

| doreal a răspuns:

Pai trebuie sa invinga aceasta frica, daca nu mergi cu autocarul(e mai obositor dar.) nu prea poate sa isi invinga frica numai daca o duci fortat cu avionul (surprizaa).

| UrseaSa explică (pentru doreal):

Doreal, am hotarat merg cu taicamiu... Daca ii este frica asta e, nu pot obliga pe nimeni sa-si infrunte frica.

| doreal a răspuns (pentru UrseaSa):

Foarte bine happy, succes.

| UrseaSa explică (pentru doreal):

Mersi happy