Trebuie sa înțelegi ca uneori nu puteam scoate noi oamenii pe care ii iubim din depresie, nu ii putem vindeca, nu ii putem face sa renunte la gandurile negative, nu putem sa ajutam pe cineva sa faca nici macar un pas inainte daca persoana se încăpățâneaza sa ramana in starea aceea.
Ea pare ca nu vrea, ca nu te lasa sa o ajuti, ba mai mult te trage cumva in caderea ei. Nu pot sa te sfatuiesc sa o uiti definitiv si tu sa imi urmezi orbeste sfatul. In schimb ia o pauza la ea ea, temporar, umpleti mintea cu altceva, amintesteti cine ai fost inainte sa o cunosti, ce iti placea sa faci, cum gandeai, ce principii aveai. Daca ti-a zis sa nu ii mai dai mesaje nu o mai face, respecta-i dorinta si lasa timpul sa va arate amandurora ce e de facut. Poate vei intalni o alta fata in timpul asta sau ea va intalni un alt baiat care ii va reda cheful de viata.
Daca nu, veti gasi drumul inapoi unul spre altul, lasa-i o portiță sa se întoarcă, asigura-te ca stie ca poate sa vorbeasca cu tine cand se simte pregatita si apoi continua-ti viata. Niciodata nu putem prevedea viitorul, doar da-i timpului timp si have fun. Sunt atatea lucruri complicate in viața.
Daca esti o persoana credincioasa poti sa te rogi pentru linistea ei.
Daca ea nu se poate intelege cum crezi ca o vei putea intelege tu?
Cu siguranta a suferit in trecut, de aceea ii este teama si neaga ceea ce simte pentru tine. Tu poti sa ii fii alaturi, sa vorbesti cu ea, dar cum am mai spus, nu vei putea sa o scoti singur din starea asta. Nu suntem super eroi. Daca ea si-a pus in cap ca nu mai vrea si ca nu o sa se mai apropie nimeni de ea, sa stii ca orice pas pe care il vei face spre ea o va face pe ea sa se indeparteze alti doi. Adica cu cat o vei sufoca mai tare o sa ii faci mai rau.
Stiu ca e greu sa uiti de ea, incearca macar temporar. Daca se simte cu adevarat bine in prezenta ta sa stii ca la un moment dat, peste o saptamana, o luna, un an, se va intoarce. Depinde de tine daca iti vei mai dori atunci sau nu. Daca ii vrei binele elibereaz-o si las-o sa stie ca se poate intoarce, iar tu nu sta legat de iluzia ca poate va fi cu tine. Fa lucruri pentru tine, evolueaza, cunoaste persoane noi si timpul le va rezolva pe toate.
Ai putea totusi sa ii spui ca cine nu accepta ce simte risca sa piarda ce iubeste.
Te exprimi interesant. A trece peste. De obicei, a trece peste se referă la un obstacol. Ea este un obstacol, Se trece peste un obstacol prin escaladare și apoi coborâre pe partea cealaltă. În microcosmosul cuantic se trece și prin.
Cum ai putea sa treci peste o fata? Pai daca sta, ai putea sa sari. Sau cu masina mai bine, dar nu recomand.
Legat de sentimentele ei... parca e un copil. Ce naiba... cum se abtine? Ce lupta intre creier si inima. Esti cumva un alcoolic anonim si nu stie daca sa fie impreuna cu tine sau nu? Ce ii zice creierul, ca nu esti bun pentru ea?
Stii ce inseamna iubirea cu adevarat? Sau mai bine zis, daca ea stie :/
Vrea sa vorbiti sau nu vrea sa vorbiti. Vezi ce o sa faca cand sta la trecerea de pietoni. Oare sa treaca? Sau sa mai stea putin. Dar nu, ca legea zice ca poate sa treaca, dar inima nu.
Daca vrea sa fie cu tine, poate sa fie si gata. Daca nu, nu vrea. Nu mai sta dupa fundul ei degeaba, ratezi alte ocazii.
O sa vina ea la tine oricum, daca esti mai ignorant. Iar daca nu vine, inseamna ca nu a vrut niciodata sa vina.
La multi ani!
In viata vei fi dezamagit de multe ori, chiar de persoanele la care tii. De aceea este bine sa fii sub controlul sentimentelor si asteptarilor tale, pentru ca niciodata nu stii ce gandeste un om si ce o sa faca. De multe ori nu poti avea incredere nici in parinti sau frati sau rude, de multe ori esti pe cont propriu, si daca nu esti in control in clipele astea atunci "cazi" de tot.
Nu ai alta optiune decat sa treci peste. Daca ea nu te vrea nu o poti tine cu forta, si nici nu e necesar. Trebuie sa iubesti persoana care te iubeste. Trebuie sa oferi dragoste si afectiune persoanei care iti ofera acelasi lucru. Ea nu iti ofera nimic si isi bate joc de tine.
Nu ii mai scrie deloc! Fa cum a zis ea.
Daca o ignori lasa 4-5 zile o saptamana 2, si daca te place o sa vina ea dupa tine sa te ceara inapoi.
Daca te va ignora si ea. LAS-OO inseamna ca vrea pe altul daca nu iti va mai scrie, e clar ca vrea pe altul daca nu iti va mai scrie, sau e doar ranita si nu mai vrea sa intre intr-o relatie momentan.
Ca sa treci peste...e greu, am trecut si eu prin asa ceva dar mi-a luat un an sa trec peste si inca uneori ii mai simt dorul, trebuie sa te distantezi de ea, chiar daca va fi greu, sa iti gasesti lucruri de facut, sa iti ocupi timpul, sa iti faci prieteni, sa incerci sa cunosti mai multa lume, fete, si in special sa incerci sa nu te mai gandesti la ea, oricat de greu ar fi. daca vrei sa te mai ajut sau ceva, imi dai mesaj pe TPU
Mario1996 întreabă: