Eu am o relatie la distanta. in fiecare saptamana ne certam. odata chiar ne-am certat foarte tare si era sa ne despartim. dar s-a rezolvat totul. daca el inca mai zice ca te iubeste atunci crede-l si mai dai o sansa. doar una. daca si pe asta o pierde. spune-i,, paa`` succes:*
Depinde cat de grave au fost certurile. daca te-a inselat sau invers, sau te-a mintit f grav eu cred ca nu poti sa uiti, si nici sa revina totul la normal. oricum lupul isi schimba parul dar naravul ba:d daca sunt certuri marunte, din orice prostioare cred ca se remediaza.insa trebuie sa lasati amandoi de la voi. ca si eu cu pr meu ne certam intruna intr-o perioada.eram si in timpul liceului, stres, era tata acasa care fuma si fumul acela imi provoca o stare de iritatie si eram f nervoasa.
noi avem 2 ani si o luna. oricum. daca te-a inselat sau ceva de genul eu zic sa renunti pentru ca iti vei aminti mereu.in plus un an jumate nu inseamna ff mult.altii se despart dupa 5-6 ani de casatorie sau 20 de ani...deci.bafta.ramane la aprecierea ta
Buna este posibil sa te iubesca dar schimbarea asta asa brusca poate sa aiba si intentii ascunse adica daca va hotarati sa continuati relatia dupa un timp nu te mai respecta, te minte etc. Certurile sunt rezultatul neincrederii iar odata pierduta increderea nu mai poate fi ca la inceput, parerea mea. Mult succes
Ce iti zice Inima in privinta asta?
Sincer nu se poate uita chiar asa de usor unele situatii tensionate, se aduna si se aduna si se aduna pana EXPLODEAZA TOTUL.
Depinde de voi asta, nimeni nu este la fel, dupa mine nu se merita, si nu se poate.
Si eu am trecut prin asta dar cu timpul mi-am dat seama ca nu se mai poate, de fapt nu mai puteam eu cu toate ca il iubesc.
Viata merge inainte si totodata viata o sa ofere multe sanse de a putea fii fericita.
Numai bine.