| olinka a întrebat:

Salut ...cum credeti la virsta de 23 de ani e normal pentru o fata sa-si intemeieze o famile?'

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Tu iti faci griji daca e normal cand in Romania copii de 14 ani sunt parinti, in special fetele.
Draga mea faci ce vrei cu viata ta, si in plus ai 23 de ani, nu ai 15 - 16. Binentales ca e normal sa-ti intemeiezi o familie la 23 de ani.
In plus nu cred ca ar trebui sa te iei dupa spusele lumii, ei zic ei aud. Atata timp cat esti fericita si o duci bine n-ai de ce sa-ti faci griji! Succes!

14 răspunsuri:
| Criiiis a răspuns:

Pai sa stii ca este destul de normal mama mea m-a facut la 21 de ani sau 22 nu mai stiu.dar conteaza sa poti sa te descrurci. sper sa te fi ajutat putin happy. funda va rog [ daca vrei]

| Bog15 a răspuns:

Da

| mgtow a răspuns:

Da e normal.

| Criiiis a răspuns:

Da mi se pare normal mama m-a facut la 22 conteaza sa te poti descrurca. funda va rog [ daca vrei]

| Esperança a răspuns:

Scuza-ma dar e o intrebare de-adreptul stupida. Ce e asa anormal in asta? E chiar f bine de ce sa umbli din floare in floare aiurea cand poti avea propria familie, am observat ca majoritatea fug de casatorie ca de nu stiu ce... Atata timp cat persoana cu care esti e serioasa si ti-a dat dovada de incredere, de iubire etc. e okwinking

| unCalutz a răspuns:

Da
La 30 de ani e aiurea sa ai primul sot si primul copil nu stiu de ce dar asa mi se pare mie.

| me_3408 a răspuns:

Cam devreme...mai are mult de trait

| sonya a răspuns:

Da, de ce nu? Fiecare cu ceasul lui biologic. Daca are toate conditiile, e ok. De ce sa fiu mama la 30 de ani, ca atunci cand copilul are 20 eu sa am 50. Si la 20 de ani se poate. Eu asa cred. Daca mai ai si sprijinul parintilor e totul ok. Am prietene care la varsta de 24 de ani au copii de 3 ani, au o cariera, au un sot si totul e frumos. Succes!

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Da e f normal asa ceva... u trebuie sa fi pregatita daca u crezi ca esti pregatita poti face orice... mai intai trebuie sa te intrebi pe ce e mai bine pentru tine daca u crezi ca asta te face sa te simti mai bine atunci poti continua

| Bya132 a răspuns:

Da. Mama și-a întemeiat familia la 23 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| fabiola a răspuns:

Normal este, important este sa ai cu cine!

| Lost_8235 a răspuns:

Este perfect normal, dar intai trebuie sa stii exact ce ai langa tine pentru ca, cu timpul o sa regreti. Dar pana nu incerci nu stii, incearca stotusi sa nu implici si un copil pentru ca atunci lucrurile in cazul unei potentiale despartiri devin foarte complicate. Stima

| Borgir a răspuns:

Cand simti atunci este momentul

Întrebări similare