Pentru mine nu este o joaca
Dacă nu ești troll, ce înseamnă să o agăți, pentru tine? Nu are vârstă, dar să te porți cu o fată, asta trebuie să înveți.
Honey, ai 11 ani prin urmare ai gândire de 11 ani. Nu e nimic la modă, cool, în a avea o relație sau în a te grăbi. Nu ești cu nimic mai prejos decât nimeni dacă nu ai o iubită.De altfel, ce vrei să se întâmple în această relație?
Nu mai folosi " a agăța ", fetele nu-s niște pești pe care-i prinzi în undiță. E ok să greșești, dar învăța din ele și nu-l mai folosi.
Adevarat, iubirea nu are varsta. Dar ma indoiesc ca la varsta asta tu stii cu adevarat ce este iubirea. La voi e doar atractie fizica si nimic altceva. Mai ales ca vrei... sa o agati! Asa ceva nu exista cand iubesti.
Pentru mine nu este o joaca, stiu ca cuvantul agatat nu e cuvantul potrivit cand vine vorba de fete dar nu stiam cum sa ma exprim
Pai in primul rand sa nu mai folosești cuvântul a agăța când e vorba despre femei, a agăța cu sensul ăsta in lb. română nu există.
După asta, dezvolta-ti un vocabular mai bun citind cărți și articole interesante sau poeziile lui Eminescu.
După ce te ai dezvoltat din punct de vedere intelectual, cumpără o cutie de bomboane in forma de inima și un buchet de trandafiri, du-te la ea pur și simplu și spune-i că o placi, nu iubești (iubirea este când ambele persoane din relație sunt atrase și apropiate unul de celălalt). Daca te refuză, nu înseamnă nimic. Cu fiecare încercare eșuată înseamnă o lecție învățată, doar că după ce te refuză trebuie să întrebi de ce te a refuzat și să fii mai bun data viitoare cu alte fete.
Stiu ca cuvantul agatat nu e cuvantul portrivit cand vine vorba de fete dar nu stiam cum sa ma exprim
Dă-i niște flori si ciocolată, deși sunt doar jocuri între voi. Nu cunoasteti adevărata iubire
Vorbeste cu ea, o scoti la un tedi ceva, ii spui ca iti place de ea, daca ei ii place de tine bravo, daca nu, asta este, mergi la urmatoarea.
Iubirea nu are vârstă, dar mai bine este să te axezi pe școală și sport până mai crești. Timp de agățat, va fi destul. Acum, ai alte priorități. Și crede-mă... la vârsta aia, doar de iubire nu poate fi vorba.
Stiu ca cuvantul agatat nu e cuvantul portrivit cand vine vorba de fete dar nu stiam cum sa ma exprim.