| salutareee a întrebat:

cum pot sa cresc in inaltime am 13 ani si am 147cm si majoritatea colegilor din clasa au inaltime mai mare. FUNDA

6 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Alimentatia sanatoasa si baschetul te pot ajuta...

| milan9 a răspuns:

Inca esti in crestere si urmeaza sa mai cresti, dar daca vrei sa-ti influentezi in bine acest proces, poti sa-ti formezi
o pasiune pentru baschet spre exemplu, happy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

Cum deja au mai spus unii basketul sau înotul te pot ajuta puţin. Dar cel mai important este cum te priveşti tu pe tine. Îţi sugerez un articol interesant pe această tema care va ajuta: http://www.jw.org/......sarea-mea/

Cele bune!

| matrix100 a răspuns:

Practici basket sau/si inot

| ÎngerCretin a răspuns:

Fa un sport complex gen inot. Mananci bine, dormi bine, faci miscare. In general, inaltimea se ia din generatie in generatie (poate nu de la tata, ci de la bunic). Am in clasa niste slabanogi inalti care nu prea au bani si mananca cand isi amintesc si nici nu fac nici un sport. Eu, de exemplu, fac de 5 ani inot si 2 ani atletism si am 13 ani, 1.75, 65 kg. Apuca-te de un sport. o sa iti foloseasca in viitor.

| Fluffy2 a răspuns:

Pai nu poti face nimic ca sa iti grabesti cresterea, depinde cat de rapid se dezvolta corpul tau. Daca vrei sa iti spun la ce inaltime o sa ajungi spune daca esti baiat sau fata si ce inaltime au parintii tai.