| HenryHorn a întrebat:

Cum recapat un prieten? Acum o luna un un prieten mi-a trimis un mesaj amenintator in care scria ca ii provoc greata si ca nu mai vrea sa mai fim prieteni niciodată. După ne-am întâlnit si a fost frumos iar când credeam ca totul s-a reparat atunci mi-a zis ca nu mai vrea sa aibă de-a face cu mine... Nu înțeleg nu sunt un rău si învăț foarte bine. Ne cunoaștem de 6 ani. Voi ce ați face având in vedere faptul ca mi-a zis sa nu o mai sun?

11 răspunsuri:
| SabinaQueen a răspuns:

Stiu cum te simti, ceva asemator s-a intamplat intre mine si o fata. Cred ca ar trebui sa afli din ce cauza nu vrea sa mai fiti prieteni, ca totusi trebuie sa aiba un motiv.

| SabinaQueen a răspuns:

Scuze pentru greseala!

| IceCreamDoll a răspuns:

Nu prea ai ce face. Dupa cate se pare e prea plina de sine. Cel mai probabil te-a folosit cat a putut si acum nu mai gaseste nici un pretext sa va mai intelegeti si spune sa nu o mai cauti. Si eu am dat peste multe specimene de genu si nu mi-a picat bine cand au plecat, dar dupa un timp m-am resemnat. Incearca sa o mai cauti, daca chiar crezi ca iti lipseste, desi nu stiu daca ar ajuta. In plus, s-ar putea sa te faci de ras, pentru ca asta e milogeala. In fine, cred ca unii oameni pleaca din viata ta pentru ca asa e mai bine pentru acel moment. Lasa lucrurile sa mearga asa, si cine stie, poate intr-o zi o sa se roage ea de tine sa va impacati. Oricum ea e cea care trebuie sa se schimbe. In timpul asta cauta-ti alti prieteni, poate unii cu care sa ai mai multe in comun si care sa fie mai de calitate.

| lucifer12345678 a răspuns:

Daca ti-a zis ca ii provoci greata e nasol
mai bine renunta fete sunt destule
poate nu stie sa te aprecieze cum esti
mai bine iti vezi de drumul tau
si nu mai numi un prieten asa usor
nu-ti-a fost niciodata prieten daca vorbeste asa

| Loker a răspuns:

Incearca sa te porti frumos cu ea, ajut-o cand are nevoie, fa-i cadouri. Dtiu ca poate ai incercat, dar poti continua.

| GreyRose a răspuns:

In primul rand, trebuie sa stii motivul. Ori ai facut ceva fara sa-ti dai seama. ori era o farsa. N'ai de unde sa stii. Trebuie sa ceri explicatii

| HenryHorn explică:

Am intrebat-o de 2 ori si nu mi-a spus. Mi-am cerut chiar si scuze.

| SabinaQueen a răspuns (pentru HenryHorn):

Ar trebui sa teinteresezi. Adica sa-i intrebi prietenii daca nu cumva stiu ceva.

| HenryHorn explică:

Va fi cam greu, nu suntem din aceeași școala.

| HenryHorn explică:

Ok. Dar nu imi răspunde la telefon si se poarta cu mine ca un necunoscut.

| qTedyGirlp a răspuns:

Este greu să-ţi pierzi prietenii, dar în viaţă toate se-ntâmplă cu un motiv. Probabil ai făcut ceva care s-o deranjeze, dar in orice caz dacă aţi petrecut momente frumoase impreună se va intoarce, dar las-o cateva zile impace fară s-o contactezi iar dupa aceea sun-o si roag-o sa vă intâlniţi şi să discutaţi aşa va fi mai liniştită si ve-ţi putea discuta la rece... sper că ţi-am fost de folos