| andrei690 a întrebat:

Salut
Cum rezolvati problemele cu tipii smecheri care nu te lasa in pace? 16 ani daca afla parintii nu mai ies din casa daca anunt politia afla parintii
Da e vorba de niste tigani prosti

9 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Ia-ti un cutit si incepe un macel

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii ignori si ii eviti pe cat posibil

| ww2Totenkopf a răspuns:

Invata niste box, du-te la cel mai smecher si aranjeaza-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Evita-i. happy La mine sunt stazile pline de romi si i-am ignorat 13 ani si se pare ca inca mai am organele la locul lor.

| Ramo137 a răspuns:

Mai cel mai bine e sa te bati, macar pe unu asa sa vada ca nu esti un molesit. eu asa am inceput la liceu si mi-a fost mult mai binewinking, plus ca sunt fata dar am facut karate si box. deci cu bataia. dc te sperii de bataie? nu mori te asigur :*

| gago a răspuns:

Omule,stii ceva? cand ii vezi pe strada dai in ei ca surdu'n toba, cu ce prinzi si dupa fugi, macar sa stii ca ai dat si tu.Pai pana cand ma tiganii astia borati fac legea ma? da-le ma pe coasta sa nu se mai scoale.Asta as face eu big grin

| leivi a răspuns:

Ocoleste-i!

| erichlemny a răspuns:

Pai fie le dai una fie strigi dupa ajutor. Politia n-ar trebui sa se ocupe cu boschetarii din ziua de azi. La mine m-au luat 3 nebuni m-au dus pe un
teren si miau rupt oasele de tot si asta cand aveam 6 ani noroc de paznicul de acolo. Daca anunti parinti tiganii tot continuie

| bule a răspuns:

Ce iti fac mai exact?