anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa abordez un baiat pe Facebook de care imi place, eventual sa ajungem si la o intalnire?

81 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BlackWings a răspuns (pentru fal0crat):

I-auzi... am pus o intrebare tampita si am ofensat inteligenta cuiva superior. Cat ai luat in bac mai inteleptule? Sau nici n-ai ajuns acolo

Mda, e clar. Nu ma surprinde nimic. Pa pa

Tu chiar nu ai ceva mai bun de facut sau simti nevoia sa ai ultimul cuvant? Zici ca ai raspuns la misto, atunci nu te mai aprinde atat, ca deja o dai in fantasme si m-ai spart cu notificarile. Si la ce vocabular ai se vede ca esti cocalar. Si nu m-a deranjat ce ai comentat, doar rad de tine.

Am vazut ce raspunsuri dai in general pe site. nu mai are rost sa zic ceva

Draga, tu iei bacul de la dover, comentezi cu "papusa" si "raspund cand vreau, cum vreau" si acum vrei sa te dai inteligent? laughing Esti plin de expresii ""amuzante"" auzite la prietenii tai foarte dotati si misogini. Nu esti nici interesant, nici amuzant, ci doar penibil pe un site plin de penibili unde intru doar cand nu am altceva de facut si imi pierd timpul razand de ce pot gandi unii, ca tine, care explodezi pe o tastatura si probabil scoti fum pe nas in timp ce "ma insulti". Pierdere de timp.

Foloseste-ti neuronul ala din puta de care esti asa mandru si ia-ti o viata, ce zici?

Atunci de ce mai continui sa comentezi? Te ajuta cu ceva?

Pun pariu ca esti genul de persoana care abia asteapta sa ia pe cineva la misto, ca sa te simti tu mai inteligent laughing Asta inseamna un singur lucru - ca ai nevoie de validare. Daca erai inteligent si intr-adevar nu-ti pasa taceai de mult, dar tu esti cu gura mare.

Si cand vad unu care incearca sa-mi demonstreze ca e mai inteligent decat mine prin asta: "daca iti dau pixul il bagi la subrat, spui ca s-a stricat termometrul si nu intelegi de ce nu iti arata temperatura corpului", nu pot decat sa zic ca esti distrus. Si foarte cringe

Serios, planeta n-are nevoie de oameni ca tine "vh@loroshy"

Repet, pari un om important, care se ocupa cu afaceri mari, de ce iti mai pierzi timpul aici cu plebei ca mine, cu ce te ajuta?

Amice, pot sa inteleg ca te plictisesti si faci mistouri, dar cand incepi sa jignesti, sa te dai mare smecher inteligent in fata cuiva, si sa papi rahat, pai scuze... deja ma ataci si nu e ok. Vezi-ti de viata ta de om de valoare. Si cand vezi un "prost" nu te duce la el si tipa ca el e prost, ca automat te plasezi sub nivelul lui.

Pa pa

| 1231242 a răspuns:

Triimete-i nudurihappy

Hai cauta-ti alt partener de discutii, daca e cineva care te suporta.

| 1231242 a răspuns (pentru fal0crat):

Mi-ai luat-o inainte, nemernicule!

| 1231242 a răspuns (pentru BlackWings):

Vad ca nu prea stii sa te bagi in seama, d-aia te-ai luat in gura cu falo, deci ar trebui sa stii sa te bagi in seama si pe Facebook.

Ti-ai chemat prietenu sa-ti tina partea? Vai ce dragut