Ti s-a facut si tie rusine de ce porcarii ai scris aici, asa-i?
Vad ca ti-ai trecut intrebarea sub anonimat...
In general iubitorii prea exagerati de animale sunt dubiosi, mai ales daca rup legatura cu realitatea si cu persoanele din jur traind in casa doar cu pisici si caini sau ce or mai avea ei, si eu iubesc animalele, ma enervez cand vad sau aud cazuri de animale batjocorite sau chinuite, dar nu pot s-o dau in extreme si nu simt nevoia sa ma rup de lume tinand oamenii la distanta. Da, societatea de azi e de rahat, multi oameni sunt mai rai si irationali decat cele mai periculoase animale, dar nu toti oamenii sunt la fel, adica e o problema mare de tot daca empatizezi cu animalele dar cu oamenii nu. Mai sunt anumiti "inteligenti" care pun viata unui animal mai presus decat viata unui om, mai ales a unui copil, aia chiar sunt next level al cretinismului. Izolarea de lume si umplerea golului cu o galagie de animale nu prea e semn de sanatate mintala, ceva nu e ok la rotite, mai ales daca prinzi ura pe toti oamenii.
Ia sa ai si tu o trauma sau dezamagiri fata de oameni sa vedem daca o sa mai ai incredere in ei. Una e sa nu ai incredere altceva e sa ai ura fata de oameni iar cei care sunt rai cu animalele si iresponsabili sunt la fel si cu oamenii. Mai ganditi si voi logic
Buna.In lume suntem vreo 8 miliarde, deci sa zici ca iubitorii de animale urasc oamenii, bazat pe 3 exemple din jurul tau, e cam tras de par.
Buna.
Si cam ce i-mi propui?
Sa fac o statistica elaborata pe cele 8 miliarde de oameni?
Am mentionat,, mari iubitori de animale"
Adica oarecum la extremă.
Pentru ca si eu sunt iubitor de animale, nu as omorî nici cel mai mic sau neinsemnata formă de viața.
Dar eu nu sunt la extremă sa am 40 de pisici in casa sau 58 de caini.
Si totodata iubesc mult si oamenii, mai ales femeile
Noi avem câteva pisici.
Pare ca esti in extrema care judeca aiurea persoanele care au ales sa isi dedice banii, energia si spatiul pentru ingrijirea unor animale.Si afla ca multe dintre aceste persoane fac si voluntariat, pentru oameni, deci repet, vorbesti dintr-o perspectiva eronata.
Si mie mi-s dragi pisicile si toate animalele(in afara de șerpi), dar totusi...
Trebuie sa pastram un echilibru, sa nu o dăm in extreme.
La noi în casă pisicile sunt crescute bine.
Tu iubesti femeile la modul sexual ca si cum ar fi obiecte nicidecum nu le vezi ca pe oameni. La fel ii judeci si pe cei care au grija de copii orfani? Probabil ca da
Zoofilii o dau in extreme nu cei care salvează animale. Sa inteleg ca cei care abandoneaza animale pe strazi si peste tot sunt perfect normali?
Iubirea fata de animale nu schimba cu nimic percepția despre oameni, ci oamenii te fac sa ai o anumita gândire sau un anumit sentiment fata de ei.
Un animal e necuvântător, nu judeca, si chiar daca face rău nu o face cu intenție.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca multe animale deși au fost bătute și schingiuite de anumite ființe ce se numesc oameni tot lângă ei au stat și i-au slujit.Stiu un cățel căruia i-a fost tăiată coada pe viu, a fugit de durere și a stat în apa râului ca era rece iar a doua/a treia zi sa întors tot acasă la jigodia aia infecta ce la mutilat și la aparat în continuare.Asa ca poți sa faci singur diferență între un animalul și mulți dintre oameni.
Nu zic ca e ok sa urăști rasa umana, dar diferență dintre un animal necuvântător, fără judecata, putere de a decide, gândire logica etc (un câine adult are gândirea unui copil de nici 2 ani ca să sti) și un om cu toate cele de mai sus ce alege oricum sa facă rău e mare.
Concluzia e simpla.Nu toți oamenii ce iubesc animalele urăsc oameni, iar dacă sunt printr-e iubitorii de animale oameni ce urasc alți oameni nu e pentru ca iubesc animalele și pentru ca societatea și omenirea în general ia dezamăgit.
Mai pe scurt, nu are nici o treaba iubirea fata de animale cu ce-a fata de oameni.
Femei care iubesc pisici și cresc multe pisici sunt genul de femei extrem de rele și foarte autoritare cu bărbații lor.
Hmm...ciudat
Bărbații lor nici nu există în peisaj pentru ele când e vorba de pisici.
Femeile astea nu bagă în seamă pe nimeni.
Si ce vrei? Sa stea supuse sa fie umilite? Una e sa fii autoritar altceva e sa fii tiran
Ce sa zic...e ok sa le iubeasca si sa le ingrijeasca.
Dar nu e ok sa te neglijeze pe tine sau sa te puna pe locul 2.
Nu imi place sa ma bag in viata personala a nimanui dar bănuiala mea e ca probabil nu aveți copii si ea i-si canalizeaza dragostea intre pisici pentru ca nu stiu cum sa zic...le considera copii ei.
Gresesc?
Copilul nostru este mare și nu mai stă cu noi.
Bărbații la femeile care au multe pisici nu au bani și nici venituri mari.
E trist sa aud aceste lucruri
Totusi nu trebuie sa ai ură față de pisicile ei pentru ca ele nu au nici o vină.
Nu vreau sa trag alte concluzii pentru ca nu sunt in măsură.
Oricum, o sa șterg intrebarea inițială pentru ca nu vreau sa declanșez un razboi impotriva animalelor sau ceva.Chiar din contră...cum am mai zis si eu sunt iubitor de animale (dar echilibrat)
Eu nu am ură pe pisici.
Daca judeci pe cei care salveaza si practic fac un bine comunitatii in care traiesc fata de cei care abandoneaza fata sa le pese de consecinte nu esti altceva decat un ipocrit. iubire extrema o au pedofilii, zoofilii, violatorii, barbatii care isi terorizeaza femeile etc inainte sa acuzati aiurea pe oameni ganditi-va logic ca iubirea de animale nu înseamnă ca 0 empatie fata de oameni. Mai lucreaza la superficialitate fiindca nu tot ce zboara se mananca
Ok.
Daca cumva te intereseaza opinia mea eu zic sa accepti pisicile si situatia.
Pentru ca o ajuta pe soția ta sa treaca peste faptul ca baiatul vostru e departe si sigur sufera foarte mult(la fel ca si tine)
Am și eu niște vecini în bloc care sunt răutăcioși. Și-au luat o potaie de rasă, o piticanie ( nu știu ce rasa este) care și câinele este la fel de rău. Latră fără motiv, un cățel isteric. Latră la toată lumea, nu doar la mine. Ziceam odată ca, dacă se da la mine sa ma muște, il iau de blană și îl adună de prin boscheți. A copiat caracterul stăpânului pentru ca și ei sunt la fel. Câinele de fapt spune multe despre ei ca și oameni. Pentru ca mai cunosc oameni prin cartier care au câine, dar nici asa isterici cum este câinele din vecini. Mai demult aveam o vecină nebună care a murit. Aceasta avea o pisică și odată m-am trezit cu pisica în casa când am deschis ușa la intrare sa plec. Pisica era în fata ușii. Se bagase sub dulap și apoi război sa o scot afara din casa. Diavolul întruchipat, mi-a rupt o matură încercând sa o dau afara, făcea urât, zici ca era posedată. Pisică nebuna ca și vecina.
Cred ca acești oameni își iau pisici și câini pentru a se răzbuna și mai mult pe oameni. Prin animale.
Hmm..interesanta opinie si totodata neplăcută să zic așa
Sa ști ca copii și animalele simt omul rău animalele încep sa latre și copii începe sa plângă în preajma lui și fug de el îl evită asta este Adevărat10000%%%%%
Ignor și ție, vorbește cu maica-ta la țară dacă are acoperire internet.
Eu chiar îți spun Adevarul cu Adevărat copii simt omul rău începe sa plângă în preajma lui și fug de el nu vor sa stea lângă el nu vor sa se joace cu el nu vor nimic de la acel om plânge ști cum? Ei simt intenția lor răul din preajma lor Dumnezeu îmi este martor îți spun sincer Adevărul.
Crezi prost ma gandesc daca ai trecut prin filtru ce ai scris un om ca tine e un om toxic si egoist care e gelos pe animale fiindca nu are atentia oamenilor. Dar ca sa ai atentia cuiva trebuie sa te faci plăcut iar asta tine de tine si de caracterul tau ceea ce la tine nu e cazul
Nu discut cu prosti.
De ce sa comparam oamenii cu animalele?
Animalele nu merita sa fie bătute, rănite, speriate, etc, doar din cauza anumitor " gunoaie" de oameni care se cred buricul pământului și că își permit orice.
Un om care se comporta frumos cu animalele, nu este un om rau, oamenii rai nu au mila nici de acelea.
În relația cu oamenii, sunt ori problemele ce țin de traume, dezamăgiri, experiente anterioare etc sau asa sunt ei din fire sau asa se poarta cu anumite persoane și au excepții, asta doar ei știu.
Mersi de raspuns, dar nu ma mai bag in polemici.
Acum șterg intrebarea, sorry
Ma duc să-mi fac patul )))))
,,Ma duc să-mi fac patul rolling on the floor))rolling on the floor)rolling on the floor)"
Pentru raspunsul ăsta ti-as da fundă dar nu mai pot ca am șters intrebarea si nu mai imi da optiunea
Stai liniști boss eu nu am nevoie de fundă sau sa ma voteze cineva stai liniștit frate
Întrebarea nu a fost deranjanta și nu ai pentru ce sa îți ceri scuze, doar ca da, uneori animalele emana bunătatea mai bine de cât asa numita " specie superioara"
Mieste cu Adevărat foarte greu să-ți dau un răspuns căci nu știu nici eu de ce sa ajuns acolo nu știu de ce au ales sa iubescă animalele în locul oamenilor posibil sa fie trădarea și minciuna și asta ia rănit atâta de grav în cât au ales un animal de companie în locul oamenilor și sau izolata de oamenii este horror asa ceva și ma îngrijorează și pe o parte și sperie puțin căci dacă stai izolat de oamenii și stai numai cu animalele Doamne ferește poți sa ajungi bolnav adică te faci Psihopat misa făcut piele da găină pentru un moment ca nu ai cum sa iubești numai animalele și să urăști oamenii așa ceva pentru mine este horror și ma îngrijorează grav de tot căci nu ași putea să accept așa om în preajma mea sau lângă mine mar deranja grav căci dacă eu simt un om rău și cu intenți rele și dacă îi mai și vad sehcehele ca să zic așa mar deranja rău de tot nu suport sa stau în preajma și nici lângă așa oamenii eu numai când simt ca un om are răutate în el și îl opserv ca ceva nu-i în regulă cu el ma deplasez puțin)) (frica!) ce sa facă? Nu suport Handicapați ma sperie frate ți-o zic pe față)) chiar ma sperie genul de oamenii și ma face sa ma simt groaznic ma deranjează rău de tot astfel de oamenii și nu ași putea în viața mea sa ma înțeleg cu ei ca nu-i suport bine ca acum sunt mai multe categorii de handicapați nu zic de ăia răi)))) ))) nu știi frate dacă am reușit să-ți răspund eu la întrebare ta sau poate nu m-am ridicat eu la așteptările tale la întrebarea ta da eu țiam zis din toată inima mea sincer cu Adevărat totul aicia te salut frate
Oamenii au talentul sa te inraiasca asta e purul adevar. Dar asta nu inseamna ca acei oameni nu au suflet bun mai bine te-ai ingrijora de cei care chinuie si abandonează animale acei oameni sunt cu adevarat rai.
anonim_4396 întreabă: