| Ihvnnm a întrebat:

Cunosc un băiat de care îmi place. De multe ori simt ca mă place si el, adica face niste gesturi evidente. Însă daca încerc sa fiu si eu drăguță, adica sa ii zâmbesc daca imi zambeste, sa ii fac complimente, etc., el nu mai pare interesat. Îndată ce sunt mai rece, începe sa incerce sa îmi capteze atentia prin orice. Eu stii ca baietilor le place sa ia ei initiativa si ca le plac fetele pe care le "cuceresc" mai greu, însă mă simt prost ca el sa faca tot felul de lucruri dragute iar eu sa nu ii dau semne ca il plac. Voi ce părere aveti? Eu nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Pe scurt, odata pare ca ma place, odata ca nu.

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Lasa-l sa se simta barbat. Adica sa isi arate atuu-urile cu care te cucereste.Nu ii mai da niciun semn

2 răspunsuri:
| Cosmin1I a răspuns:

Aa..nu toti suntem asa cum zici tu " ne place sa cucerim". Incearca sa pui piciorul in prag si sa te afirmi pentru ce vrei. Daca astepti sa fi cucerita ca vai asa zice lumea sau asa crezi tu inseamna ca o sa ai multe de pierdut inclusiv baiatul de acum

| Gin1924 a răspuns:

Cu siguranta te place! Problema e ca nu stiu cum privesti tu semnele astea adica daca tu faci niste pasi si apoi nu ii mai faci se sperie ca te poate pierde si ia initiativa.