| lucianblaga2001 a întrebat:

SAlut! big grin. am o problema tata ma tot cheama sa facem lectii, dar eu nu vreau. tata ma loveste urla. O data mi-a facut ochiu si jumate de frunte neagra. a durut atunci cand m-a lovit, iar a 2-a zi nu a durut, dar a fost negru 1 saptamana. ce sa fac? el zice ca-mi arunca pc si ma ameninta ca un bun crestin. CE SA FAC SA NU MA MAI CHEME (ORICUM NU PRICEP DACA STRIGA LA MINE). CE SA FAC?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai de fapt barlog pe la T/A?

| danay72 a răspuns:

Nu e normal sa te loveasca, vorbeste cu mama ta despre acest lucru.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole utile.

| lucianblaga2001 explică (pentru danay72):

Mama repeta ca un papagal dupa el, deci daca e prezent tata afirma la tot ce spune tata happy. ii este frica sa-l cotrazica

| danay72 a răspuns (pentru lucianblaga2001):

Imi pare foarte rau, dar repet nu e bine sa te loveasca.Trebuie sa ii spui respectos tatalui tau, ca poate sa iti explice fara sa te loveasca, ca asa intelegi mai bine.Mult succes.

| Keithlyn a răspuns:

Sa suni la protectia copilului..asta trebuie sa faci..si toti cei ce sunt in situatia ta. taicatu trebuie sanctionat pentru ca este un imbecil ce nu stie sa se comporte cu propriul sau copil.

| az123 a răspuns:

Salut
cred ca multi tineri trec prin situatii asemanatoare. cred ca urmatoarele informatii te poate ajuta.
http://www.jw.org/......sc-scoala/ trage atentia si la alte teme de la sectiunea scoala sau alte ce te intereseaza.

| lucianblaga2001 explică (pentru Keithlyn):

Dupa asta ma baga el in spital happy
SAU
si mai rau de spital happy

| johnnyuk1 a răspuns:

Eu zic sa te duci la politie sa le povestesti tot...sunt sigur ca o sa se potoleasca cu comportamentul asta cand o sa vada politia la usa...se da zmeu acum dar daca o sa vada politia se schimba..bafta

| MCRgurl a răspuns:

Trec prin aceleasi lucruri (sunt mai mare ca tine daca acel 2001 e anul nasterii) si uite ce e, tatal tau NU va inceta sa te cheme.Si tu nu trebuie sa astepti sa treaca ploaia, trebuie sa inveti sa dansezi in ploaie.Am uitat sa specific.TRECEAM* prin aceleasi lucruri.Stii ce trebuie sa faci? Sa ii spui sa inceteze, stand up bro! Nu poti sta sperand ca nu te mai cheama, trebuie sa faci ceva cand te cheama nu sa il lasi sa te loveasca.Bafta.