Pai in primul rand este o fata tipica (adica majoritatea fetelor sunt asa din ce am observat, NU TOATE) adica isi fac o gramada de planuri, vorbesc despre vrute si nevrute, dar cand vine vorba sa le puna in practica se cam opresc... ai putea sa o intrebi direct daca are pe altcineva de care-i place, cu asta iti iei o piatra de pe inima. ideea e ca eu nu stiu ce fel de conversatii ati avut voi, ti-a facut avansuri? i-ai facut avansuri? daca i-ai facut, le-a acceptat? despre ce chestii ati vorbit? etc. nu imi trebuie raspuns la astea caci iti pot spune si asa:
daca i-ai facut avansuri si le-a acceptat sau ti-a facut ea tie o poti intreba direct daca are pe altcineva in afara de tine de care-i place rugand-o frumos inainte sa-i pui intrebarea sa fie sincera. Daca spune ca are pe altcineva asta e, ramane la latitudinea ta sa continui daca crezi tu ca merita sa continui sa iti pese sau sa incerci sa o cuceresti desi il are pe ala(nu stiu cat de loiala poate fi in cazul asta, desi la mijloc este si factorul de distanta care a impins-o sa-si gaseasca pe altcineva)
daca nu v-ati facut avansuri nu o intreba de alta persoana caci o sa creada ca esti gelos sau stiu eu ce, incearca sa-i faci cateva avansuri mai mici, mai mari, depinde de personalitatea ta si vezi cum reactioneaza.
Din reactiile ei iti dai seama cel mai bine daca te-a placut, daca te place sau chiar ce fel de persoana e. Eu iti pot spune ca nu e foarte diferita de majoritatea fetelor, dar mai mult dupa cum am spus mai sus "ramana la latitudinea ta si a deciziei tale"
eu ti-am dat cateva sfaturi, le poti folosi sau nu dupa cum crezi, dar sper ca te-am putut ajuta caci stiu cat de naspa e sa fii in acea situatie, eu am fost intr-una asemanatoare si in cazul meu isi gasise pe altcineva deci da.
Salutare! Nu înțeleg de ce te grăbești, este un timp pentru toate.
Fii indiferent!
Nu te poți îndrăgosti de o fată de pe internet, pe care nici nu o cunoști.
Acceptă realitatea și anume că nu o interesezi(asta deduc, din ce ai scris).
Renunță la a mai socializa în mediul virtual, și ieși la lumina societății!
Funda?
Mi-a scris apoi ca vrea sa ne vedem si bla bla bla ca este foarte stresata si ocupata la munca, ca a dormit o ora...dar acum vad ca iar o da in vanturi, cred ca o sa ii spun un sincer : "Fwck off"!
Fă ce te îndeamnă inima! Sănătate!
Nu prea inteleg care este intrebare :/ ce sa faci, de ce se comporta asa, etc etc. sau care? astept sa o pui intr-o explicatie si poate o sa pot sa te ajut
Ceva de genul:Cum s-ar traduce o astfel de persoana?
Pai ne-am trimis cateva selfie-uri.Mi-a spus ca sunt dragut, i-am spus si eu.Mi-a dat Facebook ei, nr ei de telefon fara sa stea pe ganduri. Avea momente cand imi scria fara sa ii scriu; intr-o noapte mi-a scris tarziu dupa ce a venit de la serv, eu dormeam in acel moment.Acum vad ca mi-a raspuns spunandu-mi ca vrea sa ne intalnim, dar nu mai vrea acum, sambata aceasta.Sunt convins ca asa o sa spuna si pentru sambata viitoare sau poate chiat nu o sa mai raspunda.Sincer,persoanele astea care iti dau impresia ca vor ceva, iar apoi nimic sunt cam ciudate.Si nici nu imi place sa f** pe cineva la cap prea mult, sa ma asez in picioare. Daca vrea ceva ma va cauta, am incercat sa ma prefac ca nu observ prea mult din ceea ce spune dar imi da de inteles ca ori mai vorbeste cu cineva, ori nu stie ce vrea
Daca face la fel si sambata viitoare poti sa-i lasi mesajul: "Daca mai vrei vreodata sa ne intalnim poti sa-mi dai mesaj, o sa astept cat e nevoie"
Nu trebuie neaparat sa o astepti ci doar sa vezi cum reactioneaza sau ce spune legat de asta
Si chestia cu altcineva ti-am spus si mai sus ca cel mai bine e sa o intrebi direct "mai ai pe altcineva de care-ti place si daca da pe mine ma mai placi?" sau cv de genul
Pai in primul rand este o fata tipica (adica majoritatea fetelor sunt asa din ce am observat, NU TOATE) adica isi fac o gramada de planuri, vorbesc despre vrute si nevrute, dar cand vine vorba sa le puna in practica se cam opresc... ai putea sa o intrebi direct daca are pe altcineva de care-i place, cu asta iti iei o piatra de pe inima. ideea e ca eu nu stiu ce fel de conversatii ati avut voi, ti-a facut avansuri? i-ai facut avansuri? daca i-ai facut, le-a acceptat? despre ce chestii ati vorbit? etc. nu imi trebuie raspuns la astea caci iti pot spune si asa:
daca i-ai facut avansuri si le-a acceptat sau ti-a facut ea tie o poti intreba direct daca are pe altcineva in afara de tine de care-i place rugand-o frumos inainte sa-i pui intrebarea sa fie sincera. Daca spune ca are pe altcineva asta e, ramane la latitudinea ta sa continui daca crezi tu ca merita sa continui sa iti pese sau sa incerci sa o cuceresti desi il are pe ala(nu stiu cat de loiala poate fi in cazul asta, desi la mijloc este si factorul de distanta care a impins-o sa-si gaseasca pe altcineva)
daca nu v-ati facut avansuri nu o intreba de alta persoana caci o sa creada ca esti gelos sau stiu eu ce, incearca sa-i faci cateva avansuri mai mici, mai mari, depinde de personalitatea ta si vezi cum reactioneaza.
Din reactiile ei iti dai seama cel mai bine daca te-a placut, daca te place sau chiar ce fel de persoana e. Eu iti pot spune ca nu e foarte diferita de majoritatea fetelor, dar mai mult dupa cum am spus mai sus "ramana la latitudinea ta si a deciziei tale"
eu ti-am dat cateva sfaturi, le poti folosi sau nu dupa cum crezi, dar sper ca te-am putut ajuta caci stiu cat de naspa e sa fii in acea situatie, eu am fost intr-una asemanatoare si in cazul meu isi gasise pe altcineva deci da.
Cu toate că Internetul pare o modalitate bună de a cunoaște o fată și de a vorbi cu ea, nu este recomandat să ai încredere în toate persoanele de pe Internet. Te-ai gândit vreodată că probabil acea fată procedează astfel doar pentru a-și bate joc de tine sau ceva de genul? Cultura nu este o barieră care poate face o relație imposibilă. De aceea eu mai mult am încredere în persoanele cu care pot vorbi față în față din prima. Și să mă întâlnesc cu ele.
Da,asa este.Una este sa conversezi pe internet si alta este sa te intalnesti fata in fata cu persoana respectiva.Dar cu cultura, sincer este o bariera.
Poate ii e frica sa se întâlnească cu tine... Poate cineva i-a spus că nu e o idee buna sa se întâlnească cu cineva de pe net că poate vrei sa o furi sau sa o violezi, cine știe... Nu are curaj să se întâlnească cu cineva necunoscut. Spune i că nu ii faci nimic și poate sa mai aducă pe cineva cu ea.
Noroc mult!