Monteaza o camera video ascunsa, care inregistreaza daca sesizeaza ceva miscare.
Daca are vedere de noapte cu infrarosu, atunci e si mai bine.
Te-ai gândit că poate suferi de schizofernie paranoică?
Da, dacă-ți permiți o cameră de supraveghere, poți s-o cumperi s-o montezi în casă dar nu are rost, o să fi și mai paranoic.
În fine, succes dar am impresia că-i întrebare la mișto.
Când se mai întâmplă chestii pe care nu ți le poți explica, întreabă-i pe cei din familie dacă au făcut ei sau nu. Ai o soră? Poate îți face ea farse Și dacă vezi că ei din familie nu fac chestiile pe care tu le vezi schimbate etc. deschide subiectul cu ei. Trebuie să discutați. Nu puteți păstra nediscutate subiectele sensibile -- doar sunteți familie, nu niște străini.
Eu nu am zis nimic de fantome, am scris ce mi s-a intamplat.
Eu stiu ca spiritele si fantomele sunt total diferite, fantome nu exista, dar spirite da.
Pai eu zic ca mai întâi de toate să îți întrebi familia. Si daca ei nu au vreo legătură, convinge-i ca e ceva ciudat la mijloc. Si acum stiu ce vei spune pentru că și eu am părinți acasă. Poate nu te cred, poate zic ca ești nebun dar eu sincer am senzația că povestea ta e sinceră. Încearcă să pari serios, să fii deschis cu ai tăi si sa le spui că anumite lucruri te deranjează de mai mult timp. Poate ii convingi să aduceți un preot, să faceți o sfintire a casei, sau poate e vorba de probleme tehnice. Mult succes si sper ca ai tăi să te înțeleagă!