Buna! Sfatul meu psihologic,este ca fiecare are un defect,omul sau e prea gras,sau e prea alab,sau cu acnee,sau cu pistrui,sau cu dintii strambi,sau cu malformatii, sau incruntat, si multe alte exemple.Ideea este simpla:Frumusetea vine din interior,izvoreste din suflet prin moralitate si daca esti cult,ai mult de castigat. Poti indrepta lucrul acesta,citesti ceva,te imbraci frumos, te porti curat, iti faci freza foarte tare.Cate clase ai,nu conteaza, daca iti acoperi calitatiile tale peste defecte, in evidenta iasa ce este mai bun si mai perfect. Bucura-te de viata! Multa sanatate! Raspuns castigator?
Cam toti ratatii au prietene. Nu stiu ce sa iti zic. Macar comporta-te frumos cu ele si fii glumet eventual apuca-te de sala. Mult succes.
Oricine are jumatatea lui pe lumea asta, parerea mea, deci sanse sunt, termenul a fi prost inseamna multe e relativ sa spun asa, daca esti deschis spre cunoastere si dezvoltare personala vei vedea ca se vor schimba multe in bine https://drive.google.com/......ZRUUU/view