Vorbeste cu el. Dar nu te lasa luata de val . Oricum ar trebui sa iti asculti inima, in ciuda parintilor care te impiedica.
Povestea e frumoasa, dar cam o strica gramatica...
Daca tu ti la el, numai conteaza nimic altceva!
Iubeşte-l dar cu măsură. Şi nu asculta ce spun alţii, încearcă să le explici părinţilor tăi că e un băiat bun şi că nu este sfîrşitul lumii dacă te mai vezi sau că vorbeşti cu el. Pînă la urmă e alegerea ta, nu ei trebuie să decidă în locul tău, iar tu trebuie să încerci să le explici aceste lucruri. Vorbeşte şi cu el, explicîndu-i să nu facă atîta zarvă, că se sinucide sau că nuştiu ce acolo are probleme, încearca să-l linişteşti, că doar nu-i copil mic.Astfel lucrurile se vor rezolva de la sine BAFTĂ
E cam "aiurea" situatia povestita de tine. nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau dar as putea spune ce as face eu acum daca as fi in locul tau. as intra pe net (stiind ca-ll gasesc) si i-as zice sa ne intalnim intalnire la care as cauta sa discut cu el situatia asta, sa-i spun ca-mi place de el sau ca tin la el (doar daca asta e adevarat) si sa-i spun ca nu e singurul care are probleme, sunt rezolvari (si nu rezolvare) la situatiile cu care se confrunta, m-as oferi sa-l ajut dar l-as ruga foarte mult sa renunte la gandurile astea suicidare si negative caci ma obosesc si pe mine si ma simt tras in jos, situatie care nu imi e chiar confortabila. Sa fim seriosi, in lumea asta nu poti rezzolva nimic cu sinuciderea, iar el nu vrea sa se sinucida (daca asta voia o facea fara sa se planga de asta sau sa ajunga la santaj emotional) dar vrea sa-i fie mai bine. Iar pentru a o obtine ceva bun, de calitate, pentru a construi ceva trebuie sa depui un efort (cel putin la inceput).
succese