| SebyHecto a întrebat:

De 1 saptamana cam asa am inceput sa plac o fata, vorbim pe facebook.
Si as vrea sa stiu si eu cum as putea sa o cuceresc sa ma placa.
Na. eu simt ceva pentru ea si nu prea stiu cum sa o fac sa ma placa.
Daca ma puteti ajuta sunteti cei mai tari!
Multumescc

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare SebyHecto si bine te-am gasit la primul episod din Doctor Love.
Regula Nr.1 : Sa nu o intrebi niciodata daca te place
Regula Nr.2 : Fa cu ea o intalnire, du-o la suc.
Regula Nr.3 : Daca fumeaza, cumpara-i tigari.
Regula Nr.3 : Prefa-te ca nu esti indragostit si ca nu o iubesti timp de 3 saptamani sau o luna.
Regula Nr. 4 : Nu-i scrie in fiecare zi pe facebook, mai lasa o zi 2, spune-i "Buna ce faci" sau "cum esti" sau las-o sa-ti scrie ea tie prima data.
Regula Nr. 5 : Du-o la un film dupa ceva timp.
Regula Nr. 6 : Dupa film trebuie' sa fie noapte. Spune-i sa isi inchida ochii.
Regula Nr. 7 : Dupa ce si-a inchis ochii, sarut-o, dar sa-i dai un mozol d'ala bun si atragator
Regula Nr. 8 : Du-o la tine acasa
Regula Nr. 9 : Cumpara-ti niste prezervative
Regula Nr. 10 : Rupe-i vaginu'!

| Villan_Ek_1994 a răspuns:

Salut,
De multe ori iubim o persoana insa ne este teama ca daca ii spunem ne va respinge.din acest motiv nu o putem face. Eu iti propun sa nu pierzi timpul,si poate ca nu pierderea de timp si asteptarea dor foarte mult insa pe fiecare zi te vei indragostii mai mult,te vei implica, te vei gandi mereu la cum va fi cand veti fi impreuna, drag prieten mai bine ii spui direct ce simti pentru ea, si daca te refuza macar stii ce ai de facut pe viitor eu zic ca este mai ok asa decat sa pierzi timpul. Sa stii ca si daca te refuza nu este capat de lume sa stii ca nu moare nimeni eu, altii iti putem da mii si sute de sfaturi insa tu singur vei decide ce si cum ii vei spune.
Maine este 14 o ocazie tocmai buna..de o intalnire, o prajitura, o floare ceva asa ca nu pierde timpul Go.