anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De care perioada din scoala va este cel mai dor? De clasele primare, gimnaziale sau de liceu? Ati avut coleg/colega cu care va intelegeati foarte bine si pe care l-ati pierdut (moarte, plecare in strainatate, alte situatii)? Ce s-a intamplat? Cum va intelegeati? V-ati mai reintalnit vreodata pana acum?
Sa va povestesc cazul meu...
Pentru mine, cel mai dor imi este de liceu, de fiecare data cand ma gandesc, cand imi aduc aminte sau vad o poza sau chiar liceul, cad intr-o stare de nostalgie... Desi au trecut 4 ani de atunci, dorul meu arde, este mare. Au fost 4 ani frumosi, cu bune si cu rele, ani pe care eu, mereu imi zic,, nu i-am trait asa cum trebuia". Intr-adevar nu am socializat mult, eram mai timid, mai retras, doar atat ca am invatat. Acum m-am schimbat, sunt altul. As da orice sa mai traiesc macar o zi din viata de liceu, sa mai revad inca odata. Din pacate timpul nu mai poate fii dat inapoi, ce a fost, a fost. Mi-as dori ca fostii colegi sa ma vada, sa stie ca m-am schimbat. Asta e... Cel mai bine ma intelegeam cu o colega, inca din primul an de liceu. Toata stima si simpatia pentru ea, deoarece ea m-a invatat, m-a schimbat. Datorita ei sunt altul, i-as multumi in fiecare zi. O asa persoana nu am mai intalnit niciodata, nici acum la facultate. Vorbeam, radeam, ne mai suparam (suparare care nu dura mult, si se termina prin ras). Dar ea a plecat. viata ne-a despartit. A plecat in Anglia. I-am mai scris mesaje, imi mai raspundea, dar cu timpul. raspunsurile au fost mai rare. nu mi-a mai scris. Nu stiu daca m-a uitat sau nu, dar eu nu o pot uita niciodata, mereu imi amintesc cu drag de ea si de liceu. Cel mai greu a fost primul an de facultate, cand ii duceam dorul foarte rau. Cateodata parca o si vedeam pe acolo, ii simteam prezenta, stiam ca e alaturi de mine, ma incuraja. Visez cu ea atunci cand nu ma astept, visez momentele frumoase din anii de liceu. Am visat si noaptea trecuta, dupa mult timp. De fiecare data cand am un vis cu ea, sau cu liceul, toata ziua sunt nostalgic. Ma gandesc sa ii mai scriu acum dupa mult timp, dar ma tem ca nu imi va raspunde sad. Sa-i scriu? Nu stiu daca ne vom mai reintalni vreodata, dar am speranta ca da, intr-o zi!
Au fost ani frumosi, acum voi fii la master, in facultate au fost ani frumosi de asemenea, dar dorul de liceu nu va trece, iar daca va trece... CAND? De ce imi e asa dor?

Seara frumoasa sa aveti si Vacanta Placuta!
Traiti-va viata din plin, bucurati-va de ceea ce vi se ofera bun si frumos!

4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Cred ca de scoala gimnaziala si de liceu. Cu prietenele din generala, nu prea am mai vorbit din cauza ca pur si simplu nu am mai fost pe aceeasi lungime de unda.
Cat despre liceu am pastrat legatura cu doua prietene, chiar si dupa facultate, chiar si dupa ce am plecat din tara, inca vorbim. Nu asa de des ca in timpul liceului, dar am ramas prietene.
Oricum, timpul trece. Important este sa iti faci prieteni noi. La facultate mi-am facut prietene noi, dupa ce am plecat din tara mi-am facut prieteni noi etc. Daca iti faci prieteni noi, nu mai simti lipsa celor vechi chiar atat de mult.

| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Inteleg ce spui. Eu abia am terminat liceul dar deja imi este dor de colegi, de cladire laughing, de unii profesori, de mediul respective per total. Nu imi vine sa cred ce legaturi s-au creat si cat imi vor lipsi momentele alea de criza cand copiam 10 oameni tema dupa un caiet la chimie, cum chiuleam toata clasa de la o lucrare, iesirile la suc, comenzile de pizza la scoala laughing. Imi va lipsi cel mai mult un coleg care a ales sa faca facultatea in alta parte a tarii. Era prietenul meu cel mai bun. Vorbeam orice cu el, ma facea sa rad cand eram deprimata, l-am ajutat sa invete mai bine, faceam variantele de bac impreuna laughing stresati dar glumeti. Ne vom mai vedea cu siguranta, vreau sa merg in orasul in care este el acum dupa ce termin facultatea. Vara el vine aici. Ma bucur ca am avut ocazia sa intalnesc o asemenea persoana. Multumita lui am invatat ce e rabdarea, intelegerea, fericirea... Am avut o cearta foarte urata in a 10-a. Impacarea m-a facut sa realizez ca nu suport sa nu ii vorbesc si ca e atat de important pentru mine.
Ma bucur ca merg la facultate cu inca o prietena buna. Va fi mai bine asa, ne mai ajutam sa invatam, mai iesim prin oras cand avem ferestre in orar...
Sper ca si experienta la facultate sa ma ajute sa cunosc oameni extraordinari, ca liceul sigur mi-a oferit astfel de persoane. Cand incepe scoala ne-am vorbit sa ne adunam toti cei din clasa de la liceu sa ii facem o surpriza dirigintelui. Abia astept

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De gradinita laughing

| 0Alexander0 a răspuns:

Scoala primarawinking