Prietene eu iti recomand sa vorbesti cu ea dar nu in clasa ei pentru ca s-ar putea simti jenata de ceilalti colegi eventual in oras la un suc cum facem noi baietii.Strecoara-te in anturajul ei si nu uita ca gesturile simple schimba conceptii uriase despre o persoana sau alta! Succes!
De ce nu? O sa aprecieze ca ai avut acest curaj. Ar trebui sa o iei de-oparte si sa ii ceri o intalnire, ca nu trebuie sa vada si colegii ei.
Salut! 1. Ori pui pe cineva sa afle nr/id/facebook ei. 2. Ori ceri de la altcineva care are, nr/id/facebook ei. 3. Nu cred ca e prea indicat sa mergi la ea sa-i zici asta, e posibil sa primesti un raspuns negativ pentru ca daca e fata ok..nu da nr de tel la oricine, trebuie sa afli indirect detaliile despre ea. Daca ai prieteni in clasa ei, cerele lor. Succes.
Hai că facebook-ul mai merge, dar mie sincer mi s-ar părea aiurea să primesc mesaje de la un tip pe care abia l-am cunoscut. Mi s-ar părea că e obsedat din ăla care nu e în stare să vorbească cu mine.
Da, dar tinand cont ca nu prea stie cum sa abordeze situatia, e mai bine asa, dar "face-to-face" e mai sigur.