Acum platesti pentru minciuna ta si fata se razbuna pe tine, asa cum crede ea de cuvinta. Spune-i repede adevarul, dar direct, nu prin intermediari.
Apreciez ca ai raspuns, dar nu ai intelesc care e situatia.Eu nu am mintit-o cu nimic
Iti atrage atentia ca ai ranit-o in vreun fel.
De ce nu pui mana sa rezolvi barbateste situatia si sa te duci sa vorbesti direct cu ea.
O iei si ii spui simplu. Nu astepti raspuns, o lasi sa se gandeasca si sa iti raspunda.
Nu e bine sa astepti raspuns in acele momente pentru ca unele persoane reactioneaza in pozitie de aparare.
Am ranito cu ce? Poate e invers ca eu am fost ranit. N-am incercat sa ma razbun pe ea nici o clipa.Singurul lucru care l-am facut a fost ca nu am mai vorbit cu ea deloc. Doar i-am respectat decizia
Sa zicem ca esti racit si iti curge nasul si il suflii intr-un servetel, pe care politicos il bagi in buzunar ca pe urma sa il arunci.
Mergand pe strada iti cade servetelul in fata casei cuiva...
Tu nu ai avut nici o intentie si nici macar nu ai stiut.
Dar cel din casa respectiva cand o sa vada servetelul cu muci la el pe pres, o sa se simta cu siguranta ofensat.
Acelasi lucru poate l-ai facut si tu.
Daca ai sa incerci sa vorbesti direct cu ea, nu sa o intrebi taraneste: "fa, ce s-a intamplat?" ci sa o inviti undeva si sa discutati in liniste, fara sa ridicati vocea, poate o sa aflii si ce s-a intamplat. Ea iti spune prin semne ceva. Abia asteapta sa iti spuna si prin cuvinte. Da-i o sansa.
De ce nu o zgaltai putin de mana si o intrebi ce are? E o simpla constatare. Daca nu vrea sa-ti spuna, las-o in pace, treci mai departe. Insa, daca iti spune, vorbiti si ajungeti la un mijloc. Trebuie sa fie ceva in neregula. E simplu, comunica, comunica, comunica. Daca nu o sa faci asta, o sa ramai un fraier. :3 No offense. PS: Era mai simplu sa ii spui prietenei ei "De ce nu ma intreaba ea?". Cred ca nu mai erai in situatia asta acum. Si cand zic sa vorbesti cu ea, nu facebook, nu whatapp, nu messenger, nu. Vorbiti fata in fata. Macar asa poti sa iti dai seama de adevar.