| rockvandam a întrebat:

Salut.De ce am impresia ca prietena mea ma insala si ca vorbeste pe la spatele meu cu altii? Uneori cand vb la telefon vorbim si brusc imi zice ca vorbim mai incolo pa si alte chestii care ma fac sa cred ca se intalneste cu altul.
Dati-mi va rog ceva sfaturi cum sa scap de gandurile astea ca ma insala.e o fata draguta si care pune suflet in relatii si care chiar iubeste si nu as vrea sa o pierd...dar imi da uneori senzatia ca ma insala si nu suport gandul asta si tot acolo ma gandesc si devin suparat pe treaba asta.Va rog ceva sfaturi aveti pentru mine?

9 răspunsuri:
| alice4stars a răspuns:

Vorbeste sincer cu ea si intreaba-le pe prietenele ei daca stiu ceva. 'Spioneaz-o', dar fi discret.

| GicuGagicu a răspuns:

Nu ai cum sa-ti dai seama 100% daca prietena ta te insala decat daca o urmaresti. Eu nu iti recomand sa o urmaresti si totodata nu inteleg de ce crezi tu ca te insala daca iti inchide repede telu.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa nu pui la suflet si sa fii mai nepasator. Daca tine la tine o sa-si dea seama. Daca nu...nu ai pierdut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că-ți ani aveți?

12?

16?

Adolescenți...

| RAY a răspuns:

Man cand isi pierzi increderea in persoana iubita totul se duce,daca tu asta de ce mai stai cu ea? o iubesti, ti la ea dar crezi ca te inseala, la cum sunt fetele in ziua de azi joaca un teatru de filme de oscar, daca asta simti asta e te desparti de ea, nu mas mira ele nu spun nu te iubesc ele te tradeaza mereu

| mgtow a răspuns:

Gandurile tale pot fi adevarate

mira
| mira a răspuns:

Fara certitudini nu are rost sa te consumi. Daca vei continua cu suspiciunile o vei pierde.

| SkyPilot a răspuns:

Ceea ce povestesti nu inseamna nimic. Ai si altceva, mai serios? Singurul lucru care e clar este ca nu esti ce mai important lucru din viata ei. Poate fi intrerupta de parinti sau de o prietena de la care asteapta ceva important. Poate ca ar fi cazul sa o lasi mai usor cu telefonul si sa te concentrezi pe intalniri reale.
Daca tu simti ca pune suflet in relatia voastra si chiar te iubeste, nu ai avea de ce sa iti faci probleme. Iti poti da seama nu prin ceea ce spune ci din micile gesturi pe care le face cand este cu tine (atingeri furate, priviri, pupile dilatate, iti face mici placeri etc.)
Ai doua posibilitati. Prima ar fi sa vorbesti cu ea. Spune-i ce simti, prezinta totul ca pe o nesiguranta a ta si cere-i ajutorul.
A doua ar fi sa o investighezi discret. Poate ca ai un prieten bun pe care ea nu il cunoaste si care poate sa o verifice discret atunci cand tu crezi ca e cu altul. Nu ii intreba prietenele asa cum te-a sfatuit altcineva, e calea sigura de a o pierde.
Trebuie sa rezolvi problema asta intr-un fel sau altul si sa capeti incredere in ea. Te va simti si isi va pierde si ea increderea in tine.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu cred ca asa faci si cu ea "Iubito esti suparata?, Dar acum esti fericita? Sa-ti mai torn ceiuc?" Frate nu o mai ridica pe un piedestal, sincer. Intoarce roata si fii indiferent!

| MorganaM a răspuns:

Pai,nu ar trebui sa crezi nimic, ar trebui -desi suna urat, sa o verifici, pentru propria liniste si pentru a avea pe mai departe o relatie stabila.